UFC 213 suunnitelmat uusiksi

Heinäkuussa oteltavan UFC 213 toinen pääottelu on mennyt uusiksi.

Suunniteltu( ja tällä hetkellä The Ultimate Fighter ohjelmassa hypetettävä) TJ Dillashaw vs Cody Garbrandt mestaruusottelu on peruttu, Gardbrandtin pahan selkävamman vuoksi.

Tilalle saadaan erittäin mielenkiintoinen Robert Whitaker vs Yoel Romero. Ottelu käydään ”väliaikaisesta mestaruudesta”, sillä keskisarjan kuningas Michael Bisping on tällä hetkellä hyllyllä polvivamman vuoksi.

Romero on pitkään jo ollut ykköshaastajana. Hän on kahdeksan ottelun voittoputkessa. Neljä viimeisintä voittoa on tullut tyrmäyksellä. Hänet nähtiin viimeksi tositoimissa UFC 205:ssa, jossa hän tyrmäsi Chris Weidmanin.

Whitaker räjäytti itsensä tittelikuvioihin tyrmäämällä Ronald ”Jacare” Souzan. Whitaker on seitsemän ottelun voittoputkessa.

8.7. oteltavan UFC 213 pääotteluna nähdään naisten kääpiösarjan mestaruusottelu, jossa kohtaavaat Valentina Shevchenko sekä mestari Amanda Nunes.

ESPN kertoo, että UFC suunnittelee elokuulle TJ Dillashaw vs Demetrious Johnson ”superottelua”, mutta Johson kertoi sosiaalisessa mediassa, ettei hän ole suostunut vielä mihinkään ja asiat ovat vasta puheiden tasolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.