Turku Fight 7 – tuloksia ja tunnelmia

JamiKuparinen.com on paikanpäällä Turusssa, Kupittaan hallilla jossa otellaan Turku Fight 7.

Illan aikana nähdään niin nyrkkeilyä, thainyrkkeilyä kuin myös vapaaottelua.

Tulokset:

1.  Amatöörinyrkkeily -75kg

Mico Hakkarainen vs Topias Valtonen

Voittaja: Mico Hakkarainen (kaikin tuomariäänin)

2. Amatöörithainyrkkeily -60kg

Kaisa Leino vs Heidi Vuoma

Voittaja: Kaisa Leino (tuomariäänin 2-1)

3. IMMAF Rules -72.kg

Elmo Peltonen vs Mergim Syla

Erä 1: Ottelu alkaa kovalla iskujenvaihdolla. Syla saa muutaman kovan iskun päähänsä ja koittaa hakea ottelun mattoon. Peltonen seuraa kuitenkin tilanteen loppuun ja päätyy päälle. Paini tilanteessa Syla nappaa kuitenkin löysän kimuran kiinni ja sweepppaa itsensä päälle mounttiin.  Peltonen sitoo hyvin ja pääsee sweeppaaman itsensä takaisin päälle. Erä loppuu Sylan roikkuessa kimurassa.

Erä 2: Heti erän alkuun Syla osuu kovalla potkulla vartaloon. Peltonen koittaa sitoa, mutta Syla paiskaa tämän mattoon näyttävästi. Hetken sitomisen jälkeen Peltonen potkaisee itsensä ylös. Ottelu jatkuu pystyssä molempien keräillessä voimia.

Erä 3: Syla ja Peltonen ovat molemmat hieman kisaväsyneitä. Erä käydään suurimmaksi osaksi matossa. Kummallakaan ei ole erityistä etua vaan tilanteet aaltoilevat puolelta toiselle.

Voittaja:  Peltonen hajaäänin

4. Erkka Kortetmäki vs Kirill Andreev -83kg

Voittaja: Kirill Andreev enemmistöäänin

5. Kai Karar vs Nizamudin Ramazonov -77,1kg

Erä 1: Varovainen alku. Molemmat etsivät paikkaa iskeä.  Karar aloittaa kovilla alapotkuilla, Ramazonov tyytyy odottelemaan.

Erän puolivälissä Ramazonov koittaa ajaa ottelua matton, mutta Karar kontraa hyvin ja osuu kolmella kovalla polvella rintakehään. Ramazonov roikkuu edelleen yhdessä jalassa. ja lopulta kaataa Kararin selälleen. Karar sulkee heti guardinsa ja alkaa kalastelemaan lantioliikkeillä käsilukkoa. Ramazonov osuu matossa yksittäisillä iskuilla. Karar koittaa hakea triangeli kuristusta sekä käsilukkoa aktiivisesti mutta Ramazonov pitää hyvän kontrollin ja posturen.

Erä 2: Erä alkaa jälleen molempien varovaisessa kyttäilyssä. Kara osuu muutamalla kovalla yksittäisellä alapotkulla ja Ramazonov odottaa kärsivällisesti omaa hetkeään.

Karar jatkaa hyvin alapotkuja ja pakottaa Ramazonovin jälleen hakemaan ottelua mattoon. Karar puolustaa hyvin ja jakaa kovia polvia, mutta Ramazonov raahaa ottelun alas. Karar sulkee heti guardinsa ja keskittyy sitomaan.

Karar käyttää tilanteen hyväksi ja keskittyy sitomaan ja keräämään energiaa. Ramazonov lyö yksittäisiä iskuja, muttei pääse lataamaan täyttä voimaa.  Aivan erän loppuhetkillä Karar saa triangelin puolittain kiinni, mutta kello soi erän päättymisen merkiksi.

Erä 3: Jälleen tuttuun tapaan kärsivällistä odottelua erän alussa. Molemmat heittävät muutamat alapotkut. Ottelu keskeytyy hetkeksi Ramazonovin tökättyä Kararia silmään. Ottelu pääsee jatkumaan hetken odottelun jälkeen.

Ottelijat palaavat tuttuun rutmiin. Karar potkii kovia alapotkuja, Ramazonov on passiivinen.

Lopulta erän loppupuolella Ramazonov yrittää jälleen alasvientiä, mutta Karar on hyvin mukana ja puolustaa itsensä ensin istumaan ja sieltä takaisin ylös. Molemmat ottelijat alkavat olemaan väsyksissä.  Karar hakee vielä osumia yksittäisillä suorilla. Erä päättyy Ramazonovin epäonnistuneeseen alasvientiyritykseen, josta Karar pääsee päälle.

Voittaja: Kai Karar hajaäänituomiolla

Ramazonovin taustajoukot ovat raivoissaan ja protestoivat vahvasti tuomiota.

6. Patrik Pietilä vs Andrey Zubenko -72kg

Erä 1:  Vauhdikas alku erään. Zubenko koittaa osua yläpotkulla Pietilää päähän, mutta Pietilä on tarkkana. Zubenko koittaa hakea ottelua mattoon, mutta Pietilä kontraa heiton ja päätyy päälle. Zubenko koittaa armtrianglea alta, mutta Pietilä selviää ja nostaa ottelun takaisin pystyyn. IRtoamistilanteessa Zubenko osuu puhtaalla koukulla Pietilää silmäkulmaan. Silmäkulma alkaa turpoamaan samantien. Zubenko osuu toistamiseen puhtaasti ja Pietilä joutuu hetken perääntymään ja keräämään itseään. Zubenko koittaa hyppylyöntiä, mutta Pietilä ajoittaa täydellisesti alasviennin ja päätyy päälle.

Zubenko koittaa repiä väkisin giljotiinia, mutta Pietilä odottaa kärsivällisesti, kääntyy päälle ja kaivaa takakuristuksen.

Hetken pyristelyn jälkeen Zubenko joutuu taputtamaan.

Voittaja: Patrik Pietilä RNC RD1 4:07

7. Ammattilaisthainyrkkeily -81kg

Jussi Santalahti vs Ovidijus Jurginas

Voittaja: Jussi Santalahti tuomariäänin

8. Olli Santalahti vs Maxim Sergeev77kg

Erä 1:  Erä alkaa räjähtävästi. Sergeev vetää kovia alapotkuja, Santalahti haluaa ottelun mattoon. Kahden epäonnistuneen yrityksen jälkeen, Santahalahti onnistuu tavoitteessaan, mutta Sergeev sitoo jalat tiukasti eikä Olli pääse etenemään.

Ottelun tuoksinassa Santalahden kulmaan on tullut pahasti vertavuotava haava. Tämä ei häntä kuitenkaan haittaa vaan Santalahti ohittaa tyylikkäästi guardin ja hakee käsikuristuksen kiinni. Sergeev antaa selkänsä ja Santaahti alkaa työstämään takakuristusta. Sergeev puolustaa hyvin, mutta Santalahti vaihtaa taktiikkaansa ja kaivaa Sergeen tukijalasta Suloev Stretchin. Sergeevin takareisi antaa periksi ja hän joutuu taputtamaan.

Voittaja: Olli Santalahti RD 1 Suloev Stretch 3:48

Pääottelu TURKU FIGHT HÖYHENSARJAN MESTARUUSOTTELU

Jerry Kvarnström vs Silvester Saba

Erä 1: Jerry aloittaa erittäin vahvoilla alapotkuilla, mutta Sylvester saa ajettua hänet selkä kulmaa vastaan. Jerry räjähtää ajoittain kulmasta vahvoilla alapotkuilla, mutta Sylvester ahdistaa häntä toistuvasti kovilla lyönneillä.

Ottelu ajautuu kehän keskellä, jossa Jerry nappaa ominaiseen tyyyliinsä front face lockin ja alkaa vetämään polvia Saban päähän.

Saba saa revittyä Jerryn kädet irti ,mutta irtautumistilanteessa Jerry pääsee puolittain Saban selkään. Saba pitää hyvän kontrollin, eikä Jerry saa RNC:tä kiinni.

Yleisö hurraa hurjasti kun Jerry koittaa saada rimpuiltua käsiänsä irti. HHän alkaa vetämään Saban kylkiin vahvoja polvia. Erä loppuu Jerryn puolittaiseen selkäkontrolliin.

Erä 2:  Jerry jatkaa samaa taktiikkaa ja perääntyy selkä omaa kulmaansa vasten. Saba painostaa ja iskee kovia suoria päähän ja vartaloon. Jerry tyytyy räjähtämään kulmasta alapotkuilla, muttei jatka mitenkään. Kuin salama kirkkaalta taivaalta Jerry räjähtää yhtäkkiä salamannopeaan matalaan yhden jalan alasvientiin ja päätyy Saban guardiin.

Saba sitoo hyvin, eikä Jerry pääse iskemään juuri ollenkaan. Jerry vanhana konkarina osaa kuitenkin olla päällä juuri sen verran aktiivinen ettei ottelua nosteta pystyyn. Saba tyytyy roikkumaan ja passaamaan Jerryä.

Tuomari nostaa ottelun pystyyn ja jälleen Jerry ajaa itsensä kulmaa vastaan. Heti kun Saba lähestyy Jerry räjähtää alasvientiin. Erä päättyy Jerryn ollessa Saban guardissa.

Erä 3: Tuttuun tapaan Jerry hakeutuu kulmaan ja räjähtää alasvientiin. Saba kuitenki estää alasviennin. Jatkotilanteessa Jerry päätyy Saban selkään ja saa napattua RNC:n Saba joutuu taipumaan ja taputtamaan

Voittaja: Jerry Kvarnström RD3 RNC 1:26

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.