Toni Tauru kärsi shokkitappion Kevin Belingonille

Kouvolalainen vapaaottelija Toni ”Dynamite” Tauru (11-5) otteli perjantai iltana Kevin Belingonia (15-5) vastaan One Championshipin – Kings of Destiny otteluillassa.

Ottelu ei ehtinyt kauan vanheta kun Belingonin hyvä lyhyt suora repäisi Taurun silmäluomen auki ja aiheutti verta vuotavan haavan. Tauru yritti pakitella ja pyyhkiä silmäänsä, mutta Belingon haistoi veren ja pisti tiukasti painetta.

Hetken väistelyn jälkeen Belingon osui hyvin ja Tauru kaatui selälleen.  Alta ei ollut enää pakopaikkaa ja tuomari keskeytti lopulta ottelun.

–  Eniten ottelussa jäi painamaan se että Kevin olisi ollut ihan voitettavissa ja voitto olisi avannut taas uusia ovia matsien suhteen. Mulla on edelleenkin tarkoituksena otella vain kärkiukkoja vastaan, Tauru linjaa.

Tauru kertoo myös, että suuremmilta vammoilta säästyttiin vaikka ottelun tuoksinassa haava näyttikin pahalta.

– Silmäluomi korjattiin tikeillä ja sen takia varmaan tulee nyt pieni huilitauko. Pienestä oli taas jutut kiinni, Tauru harmittelee.

Katso alta One Championshipin julkaisema tallenne ottelun ratkaisuhetkistä.

Manila / April 2017: Kevin Belingon vs Toni Tauru

In front of Manny Pacquiao himself, Kevin ' The Silencer' Belingon shows off his iron fist! 👊 Action continues at oneppv.com. Check your local listings for global broadcast.

Julkaissut ONE Championship 21. huhtikuuta 2017

 

Kuva: Fightsportin arkisto

One Reply to “Toni Tauru kärsi shokkitappion Kevin Belingonille”

  1. Shokkitappio?! Nähnyt belingonin livenä 3krt ja verrattuna tauruun niin pystyottelu eri planeetalta ja kannattaa muistaa et philpparitkin osaa painia nykyään,(naurettavin itku kun Tauru jäi ilman ufc sopparia) voittais edes jonkun tunnetun päänahan,probsit siitä et ei valitse vastustajiaan onefc:ssä vaikkakin säkin virkaa on joutunut ottaa vastaan ja muuten ei Victoria cui matsia tarjois

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.