Toni Tauru aikoo ottaa paluustaan kaiken irti – solmi 6n ottelun sopimuksen One Championshipin kanssa

Viime viikon lopulla saatiin ilouutisia kun Toni ”Dynamite” Tauru (11-6-1) ilmoitti palaavansa lähikuukausina häkkiin. Samaan syssyyn Tauru ilmoitti solmineensa singaporelaisen One Championshipin kanssa kuuden ottelun sopimuksen.

Uutiset olivat sangen mukavia, sillä Tauru nähtiin viimeksi häkissä elokuussa 2018. Ottelusta Leandro Issaa tuli tappio tylyllä tavalla.

– Viime vuoden loppupuolella olin Macaolla ottelemassa ja sain elämäni tuntuvimman selkäsaunan. nyt puhutaan siis mittaluokassaan sellaisesta minkä isä saattaa pojalleen antaa kun on tullut lainattua luvatta autoa ja ajettua se humalassa lunastukseen. keräilin matsin jälkeen ajatuksiani ja tein sovinnon itseni kanssa että vuonna 2018 en ota vaparimatseja vaan keskityn itseni kehittämiseen, ihmisenä, ottelijana ja valmentajana.

– Tämä vuosi on nyt siis kulunut kaikenlaisissa projekteissa, uskonnonopettajasta järjestyksenvalvojien kouluttamiseen asti. Osa ajasta on mennyt rakkaan kasvattiseurani MMA Utin päävalmentajana ja se on ollut monella tapaa palkitsevaa, nyt viimeisimpänä projektina siirryin Aktiiville ammattivalmentajaksi ja se työllistää minua tällähetkellä.

Sopimus on nyt lyöty lukkoon, tarkempia yksityiskohtia ei ole vielä Taurulla itselläkään selvillä. Yksi nimi One Championshipin tämänhetkisessä rosterissa on, joka kuitenkin on herättänyt Dynamiitin mielenkiinnon.

– Nyt alkaa vuosi olemaan lopuillaan ja oli hyvä aika alkaa lyömään lukkoon alkuvuoden tulevia suunnitelmia. painoluokaa alempana on mestarina mies jonka olen voittanut aiemmin ja mietin että minunhan tuolla pitäisi olla. tiputan siis sarjan alemmas ja annan uudet näytöt jotta pääsen vielä haastajaksi.

– Samalla mieltäni kutkuttaa ajatus Demetrious Johnsonin kohtaamisesta, hänen siirryttyään ONE:en ottelijaksi vaihtokauppojen päätteeksi. kaikenlaisia mahdollisuuksia on siis ilmassa ja niitä pitää lähteä nyt tavoittelemaan. se mitä tulevaisuus tuo niin jää nähtäväksi, sen voin luvata että mistään tinkimättä lähden panokseni antamaan.

Kuva: Fightsportin arkisto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.