Suvi Salmimies haluaa kohdata voittamattoman Katharina Lehnerin

Toukokuussa voittojen tielle palannut  Suvi Salmimies (7-4-1) yllätti #FinnMMA lajiväen maanantaina julkaisemalla sosiaalisessa mediassa pitkän kirjoituksen, jonka tarkoituksena oli haastaa voittamaton saksalainen Katherina Lehner (5-0) otteluun syyskuun Cage 40 – juhlatapahtumassa.

– Lehner on minulle sopiva vastus. Aiemmin on nimi tullut vastaan mahdollisissa vastustajissa, nimi ei vaan ole koskaa tullut paperille asti.  Somessa tuntuu porukka seuraavan paljon. Siellä on paljon erilaisia keitoksia, hyviä ja huonoja. Halusin laittaa oman lusikkani sinne hyvään soppaan, omaan Suvimaiseen tyyliini.

En tykkää suurelta osin vallitsevasta trashtalkista vaan rehdistä urheilusta ja olen sillä mielellä lähtenyt liikkeelle ja mielestäni niin on vastapuolikin, joka tuntuu todella siistiltä, Salmimies kertoo.

Lehner, joka aloitti uransa 2014 on voittanut kaikki viisi ammattilaisotteluansa. Viimeksi hän voitti joulukuussa Judith Ruisin tuomariäänin Respect FC:n mestaruusottelussa.

Lehneriä edustaa suomalaisillekkin tuttu Tim Leidecker joka antoi kommentit asian tiimoilta JamiKuparinen.com sivustolle.

– Harkitsemme tarjousta vakavasti.  Tämä ottelupari on ollut useampaan otteeseen neuvottelupöydällä mutta ottelua ei ole saatu erinäisistä syistä toteutettua. Loppupeleissä aiomme tehdä tulevaisuuden valinnat sen perusteella mikä on Lehnerin uran kannalta parasta.  Pidämme Suvista, mutta meillä on myös muitakin hyviä tarjouksia, Leidecker vihjaa.

Kuva: Teemu Siikarla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.