SLAM! Wrestlingin perustaja Michael Majalahti haluaa tarjota katsojille jotain ennennäkemätöntä

Perjantaina 22.3. nähdään Helsingissä maailmanluokan urheiluspektaakkeli, kun suomiwrestlingin legenda Rebel Starbuck Michael Majalahti järjestää uuden SLAM Wrestling! promootionsa debyytti illan The Circuksessa.

Jep, kyseessä on ammattipainitapahtuma.

Noniin nytkun se on saatu ilmoille, jatka ihmeessä lukemista ja anna tälle mahdollisuus.

Kysyin Majalahdelta mistä SLAM! Wrestlingissä ja Mega Launch tapahtumassa on kysymys?

  • SLAM! Wrestling Finland on ohjelmatoimisto ja myyntipalvelu joka tarjoaa maailmanluokan ammattipainia mittatilauksena, huomioiden asiakkaan toiveet ja tapahtuman luonteen. Asiakas saa päättää minkälaista talenttia haluaa esittää asiakaskunnalleen ja minä hoidan sopivat painijat per keissi paikalle asiakkaan asettaman budjetin rajoissa.
  • Mega Launch taas on minun yksi ja ainoa työnäyte Suomen ohjelmajärjestäjien kartalle, osoittaen mistä tässä on kyse ja miten laajaa valikoimaa on mahdollista ammattipainin nimissä tuottaa. Siksi minulla on naistenmatsi, tag team -matsi, Triple Threat -kolmitieottelu, iso mies vs. pieni mies ottelu, isojen korstojen taisto, hyvää teknistä painia ja mestaruusotteluita cardilla. Tämän jälkeen Suomi tietää ketä ollaan ja mitä tarjotaan, sillä koko ilta näytetään paketoituna ISTV:llä livenä 22.3.

Ammattipaini ei ole Suomessa täysin uusi asia, Majalahti toi lajin tänne jo 2000-luvun alkupuolella. Se ei kuitenkaan koskaan täysin lyönyt läpi valtavirrassa, vaan on pysynyt pienen mutta uskollisen kannattajoukon suosiossa. Uudella SLAM! Wrestling promootiollaan Majalahti kertoo tähtäävänsä nyt tätä perusfanien ulkopuolelle jäänyttä suurta yleisöä.

  • Ei minua kiinnosta kosia olemassa olevia painifaneja sillä he tulevat jo, vaan haluan täysin uuden, maallikkojen yleisön joka diggaa toimintaelokuvista, vauhdista, vaarallisista tilanteista ja jenkkimeiningistä. Uskon vakaasti, että kun esitän maailmanluokan tuotteen ja puhun kansalle nostalgisien muistojen kautta – 80-luvun SKY-kanavien Hulk Hoganit ja Macho Manit, 90-luvun Eurosportin aikaiset New Japanit ja WCW:t, 2000-luvun WWE Smackdown -ohjelmisto Sub TV:llä ja 2010-luvun WWE-ohjelmat joita juonsin Eurosportilla – on laaja demografia perusjanttereita joidenka sydäntä lämmittää. Perusäijille ja mimmeille jotka diggaavat miehekkäistä asioista… heille minä myyn ja heidät haluan tavoittaa.

Mega Launch tapahtumassa Majalahdella on monta roolia, hän toimii illan promoottorina, matchmakerina/bookkerina sekä myös itse painii illan toisessa pääottelussa. Majalahti kertookin, että on pakettia on välillä ollut vaikea pitää käsissä, mutta ammattilainen tekee sen mitä lupaa, kuten nousee kehään esiintymään.

-Minulla on sen vertaa ammattiylpeyttä ja kunnianhimoa, etten jätä tätä – Pohjoismaiden suurinta koskaan järjestettyä kansainvälistä ammattipaini-tapahtumaa – painimatta. Kun olen fokusoitunut, olen liki pysäyttämätön.

SLAM! Wrestling on Majalahdelta suuri riskinotto, kyseessä on täysin uudenlainen konsepti. Urheilutapahtuma räätälöitynä täysin asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Majalahti kertoo että on panostanut kaikkensa tähän mahdollisuuteen. Tavoitteet ovat niinkin vaatimattomat kuin Baltian valloitus.

  • Tuntuu siltä, että hyvä Taivaan Jumala antaa suosionsa paistaa minulle nyt kun otin ja astuin uskossa tyhjän päälle, ikäänkuin veden päälle, uskoen, että se tulee kantamaan. Ja niin tottavie se on kantanut. Annan kaiken kunnian Yläkertaan tästä, sillä ilman Herran siunausta mikään kylvämäni siemen ei tuottaisi satoa. Me ei saada taivasta satamaan kylvömme päälle. Toivon hartaasti, että tämä on vasta uuden alkua, joka päätyy Baltian-laajuiseksi operaatioksi. Tämä on todellakin sitä, mitä olin kauan sitten visioinut Suomen osalta ja nyt se on näyttämässä värejään. Eletään jänniä aikoja.

Jos tässä vaiheessa vielä mietit miksi lippu kannattaa käydä poistamassa (sen lisäksi että tukee kamppailuskeneä) eikä mennä katsomaan vaikka sitä iäikuista HIFK – Jokerit matsia, niin anna Starbuckin vakuuttaa sinut.

  • Sanoisin jo sen takia kannattaisi hankkia se lippu, että joku on vuodattanut elinvoimansa siihen, että saadaan Suomeen uusi, dynaaminen urheiluviihdemuoto. Kannattaisi tulla siksi, että oli sinun ennakkoasenne mikä tahansa ammattipainia kohtaan, nyt näet oikeasti Euroopan parhaimmiston tositoimissa. Rimaa on nostettu ja roimasti tämän tapahtuman kohdalla. Kannattaa tulla siksi, että lätkämatsin olen nähnyt tuhat ja sata kertaa. Se on vanhaa ja verrattavissa vaniljajäätelöön: ihan kivaa mutta voisihan sitä vaihteluakin olla. Tule ennen kaikkea siksi, että on mahdollisuus kokea elämää suurempaa elämystä ja nauttia täysillä, ilman estoja, ja huutaa pää punaisena vaikka koko illan ilman, että kukaan tulee sinua nuhtelemaan. Wrestling on anarkiaa ja nyt revitellään 22.3. SLAM! Wrestling Finland Mega Launchissa!

KUVA: SLAM! Wrestling/Jary Hîgnabba

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.