Patrik Pietilän unelma toteutui: Ottelee joulukuussa kotiyleisönsä edessä

Suomen iloisimmaksi vapaaottelijaksi kutsutulla Patrik Pietilällä on syytä hymyyn. Herra astelee 7.12. kotiyleisönsä eteen kun Total Fight Night 3 ilta otellaan lahden Sibeliustalolla.

Lahtelainen kohtaa illan pääottelussa ukrainalaisen Artsem Rahalevicin (8-6-1.

– On makee päästä ottelee lahtelaisen yleisön edessä ja luulen et sibbe myydää loppuun nii meininki tulee olee kyl hullu!

Rahalevich on aktiivisesti otteleva kaveri, viimeisin voitto syyskuulta. Kaikki hänen 8:n voittoaan ovat päättyneet ennen täyttä aikaa, fakta jonka Pietilä tietää ja on ottanut huomioon otteluun valmistautumisessa.

– Vaarallinen tyyppihän se on, jaksaa prässää ja lyö kovii ykkösii. Tarkkana joutuu olemaan ja pitää hanskat tiukasti ylhääl! Hyvällä mielellä mä aina kamppailen ja voittoa lähetään hakemaan!

Viimeksi keväällä Cagessa tylyn tyrmäystappion kokenut Pietilä kertoo, että tappio synkisti hetkeksi mielen. Se kuitenkin pakotti palaamaan myös juurille.

– Salilla on menty takas perushommiin. Niitä vahvuuksia millä on kaivettu voittoja aikasemmin uralla on kehitetty ja viilattu kuntoon. On myös muutama uus kikka kehitetty saa nähä pääseekö niit heittää tulevas matsis!

Paikalle tulevalle yleisölle itsevarma Pietilä lupaa tuttuun tapaan hyvä mielistä kamppailua ja tyylikästä lopetusta.

– Pystystähän joka matsi lähtee mut sylille ois tarkotus mennä viedä näyttävästi mattoon ja hakee lopetus matossa!

Kuva: Total Fight Night

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.