Patrik Pietilä: ” Yazidin jälkeen tähtäimessä on M-1 mestaruusvyö”

Lahtelainen vapaaottelija Patrik Pietilä (8-4) ottelee muutaman viikon päästä elämänsä isoimmassa ottelussa, kun hän astuu kahdeksankulmaiseen kehään Hartwall Arenan M-1 Global Challenge 82 -illassa.

Pietilä itse on erittäin iloinen mahdollisuudesta todistaa kykynsä yhdestä Suomen isoimmista otteluilloista.

– M1 on minulle täydellinen tilaisuus, sillä heillä on todella iso näkyvyys. Uskon että he vakuuttuvat taidoistani sen verran, että pystyn jatkamaan tulevaisuudessakin niiden riveissä

Aktiivisesti otteleva Pietilä mainitsee myös että tilaisuus otella M-1 tuli siinä mielessä täydelliseen paikkaan,  ottaen huomioon  FNF Turku -otteluillan peruuntumisen.  Ilman tätä tilaisuutta syksystä olisi tullut hiljainen.

Pietilä nähtiin viimeksi tositoimissa toukokuussa, kun hän murjoi Ville Yrjölää kolme erää FNF 14 -illassa.  Voitto oli Pietilän neljäs putkeen.

M-1 tuo lahtelaista vastaan Ranskan Yazid Chouchanen (5-1). Koko uransa kotimaassaan otellut Chouchane on viimeksi myöskin otellut toukokuussa, jolloin hän koki uransa ensimmäisen tappion.

Pietilä kertoo, että on tehnyt jo jonkin verran taustatyötä vastustajaan, ja pelisuunnitelma on selvä.

– Vastustaja on selkeästi pystyottelija. Lyö villiä takakättä ja potkii terävästi, joten tarkkana pitää olla. Olen kuitenkin nyt sellaisessa kunnossa, että jos ei mikään lucky punch osu leukaan, niin kaivan lopetuksen matossa.

Tulevaisuuden suhteen Pietilällä on jo selkeät suunnitelmat. Neuvottelut M-1 kanssa on mennyt hyvin ja pöydällä on useamman ottelun sopimus.  Ehtona Pietilän mukaan on menestyksekäs ottelu.

– Alustavasti ollaan puhuttu, että jos kaikki menee hyvin niin he tarjoavat kuuden ottelun sopparin. Se on nyt tavoitteeni.   Tällä hetkellä fokus on tietysti siinä että pääsen näyttämään taitoni Yazidia vastaan Hartwall Areenalle. Matsin jälkeen hierotaan M-1 kanssa ottelusopimus kuntoon ja seuraava tavoitteeni on tuoda organisaation mestaruusvyö kotiin Lahteen.

M-1 Global Challenge 82 otellaan 5.8. Helsingissä ja kortilla nähdään laaja kattaus #FinnMMA ottelijoita. Tositoimissa ovat Marcus Vänttinen, Juho Valamaa, Mikael Silander, Toni Valtonen sekä Janne Elonen-Kulmala.

Kuva: Fightsport arkisto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.