Patrik Pietilä ottelee Bellator Dublinissa : ”Olen innoissani että pääsen näyttämään taitoni ison yleisön edessä”

Lahtelainen vapaaottelija Patrik Pietilä (11-7) on kiinnitetty tulevalle Bellator Dublin kortille 27.9. Pietilä kohtaa paikallisen Ryan Roddyn (7-1-1).

(Asiasta uutisoivat ensimmäisenä MMAFighting sekä Kamppailuvirasto )

Uutinen on massiivisuudeltaan sitä kokoluokkaa, että oli pakko ottaa puhelin käteen ja kysyä Patrikin omat mietteet asiasta.

  • Oon itekki ihan sairaan innoissani et pääsen näyttää osaamistani noin isois kemuis! Mut mitään ei ole vielä voitettu vaan nyt se duuni alkaa!

Itseäni ja varmasti myös muita kiinnostaa, miten tämä toteutui? Miten Pietilä pongahti täältä kylmästä ja sateisesta Suomesta, maailman #2 organisaation kartalle?

  • Bielkheden matsin jälkeen pommitettiin Bellatoria mutta sielät vastailtii vaan niinku kaikille muillekki et ”joo me pidetään sut mielessä ja kiitos yhteydenotosta” . Sitten kortilta loukkaantui Gavin Hughes, niin he laitto Hartikaiselle viestiä ja kysy etttä pääsenkö paikkaamaan! Oon aina hyväs kunnos ja ottelukunnos niin oli helppo laittaa nimi paperii ja hyväksyy matsi!

Pietilä viittaa vastauksessaan alkukevään David Bielkheden voittoon, jossa melkoisena altavastaajana viime hetken varoituksella Superioriin kutsuttu Pietilä murjoikin 9-ottelun voittoputkessa olleen ruotsalaisen ja nappasi uransa isoimman ja näkyvimmän voiton.

Automaattisesti tämän kokoluokan voiton jälkeen, olisi helppo olettaa että kaikki ovet aukeaisi ja Pietilä olisi jo otellut jossain isommassa liigassa. Näin ei ole kuitenkaan ollut vaan Pietilä on joutunut odottelemaan toukokuusta lähtien. Kysyinkin ”Patulta” onko tämä turhauttanut? Rautaa pitäisi päästä takomaan silloin kun se on kuumimmillaan.

  • Olin ihan sika turhautunut kun Bielkhedenin jälkee ei oikeen mistään kuulunutkaan mitään, ajattelin että se voitto avais ovia! Mut onneks tää nyt tuli, sain toki tarjouksii kansallisiin tapahtumiin, mutta en niihi halunnu lähtee, koska halusin jotain isompaa ja tää on sitä!
  • Jumpattu on koko ajan sillä oon kytänny just peruuntumisia esim Köpenhaminan UFC:hen, joten kuntoa on pidetty yllä, nyt pääsee sitten katsomaan miten kaikki tähänastinen treeni kantaa noin isois kemuis!

Pietilä kohtaa Dublinissa paikallisen Ryan Roddyn. Hän on yksi illan isoimpia kotikehän ottelijoita, kyseessä on hänen paluuottelunsa pidemmältä ottelutauolta. Viimeksi hän on kamppaillut 2015. Halusin tietää mitä Pietilä odottaa Roddyltä, mutta hän itsekin myönsi että kaveri on vielä hieman mysteeri.

  • Vastustajasta vaikea sanoa mitää, kun hän on otellu viimeks 2015, lähden tekemään omaa suoritusta sinne. Lyön tarkasti ja puolustan alasviennit, paikan tullen vien itse alas jos on tarve. En usko että sieltä tulee mitään mitä en olis kokenu aikasemmin.

Pietilä on tunnettu jo tavaramerkiksi tulleesta leveästä hymystä sekä rennosta asenteestaan, halusinkin tietää onko samaa luvassa myös Dublinissa?

  • Veikkaan et hymy on nii levee ku pystyy olla ku pääsee kävelee Bellator häkkii, nää on niin isoi juttui ural et on jotenki uskomaton edes ajatella et MINÄ pääsen sinne eikä joku muu.
  • Kova ja päättäväinen duuni tuottaa tulosta vaikka välil aika pohjamudis uitukki, mutta ne kaikki on se syy miks 27.9 ottelen sit Bellatoris. Ei voi valittaa.

Kuva: Teemu Siikarla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.