Patrik Pietilä haluaa unohtaa viime vuoden pettymykset :”Nyt mennään matsi kerrallaan”

Vuosi 2017 alkoi lahtelaisella Patrik Pietilällä lähes täydellisesti. Edellisvuonna alkanut voittoputki sai jatkoa kahdella tyylikkäällä onistumisella. Kovasta työstä palkintona irtosi paikka Hartwall Arenalla järjestetyssä M-1 Challenge otteluillassa ja puheet olivat että hyvällä suorituksella Pietilälle olisi luvassa pidempi ottelusopimus.

Ottelu itsessään lähti hyvin käyntiin, hetkittäin tuntui jopa että Pietilä pystyi leikittelemään vastustajallaan Arnaud Kherfallahilla.

Epäonni astui kuitenkin kuvaan, ja ranskalainen sai kiristettyä kuristuksen ensimmäisen erä loppuhetkillä sen verran kireäksi että Pietilän oli pakko luovuttaa.

M-1 perään oli jo sovittu ottelu elokuun Cage iltaan Mikael Nyyssöstä vastaan. Ottelusta muodostui erittäin kuluttava ja fyysinen 3-eräinen sota, jonka päätteeksi tuomarit näkivät Nyyssösen voittajaksi hajaäänin.

Nyt Pietilä kertoo, vain viikkoa ennen seuraava otteluansa että viime vuosi oli raskas, mutta pettymykset on ollut pakko niellä ja jatkaa leuka pystyssä eteenpäin.

– Viime vuosi loppui kyllä todella surullisissa merkeissä mutta se on käsitelty ja jatketaan eteenpäin. Fyysisesti kroppa on yhtä hyvässä kunnossa ku ennenkin ja teknisellä puolella on menty eteenpäin. Oon treenannu todella paljon tekniikkaa ja nyt uusia jippoja on ajettu sisään GBllä sparrailessa Anton Kuivasen ja Jani Salmen kanssa. Nyt Cagessa uskon että varmuus ja otteluälykkyys näkyy.

– Mulla ei oo oikeestaan odotuksia tälle vuodelle. Meen nyt matsi kerrallaan ja katon mihin se johtaa. Toivon että saisin tänä vuonna vielä mahdollisuuden todistaa että kuulun esim. M1 rosteriin.

17.2. Pietilä kohtaa Cage 42 illassa vaarallisen Niko Myllysen. Miehet ovat entuudestaan tuttuja toisille, Pietilä voitti SM-kisojen finaalissa 2014 Myllysen kaikin tuomariäänin.

– Niko on kokenut ottelija. Meillä molemmilla on kova kunto ja ollaan sitkeitä eikä anneta periks. Uskon että oon vähä nopeampi ja hieman teknisesti edellä. Veikkaan että yleisö saa nähdä todella viihdyttävän ja kova tempoisen ottelun!

– Odotan kyl innolla että pääsee taas ottelemaan. Se on kumminki se mitä varten mä treenaan päivittäin. Uusia kikkoja on mutta eihän niitä tässä voi paljastaa, tiedä vaikka Niko lukis tän.

Cage 42 otellaan tuttuun tapaan Helsingin Kulttuuritalolla. Kortilla nähdään Anton Kuivanen, Suvi Salmimies, Markus Rytöhonka, Jani Hägg, Edward Walls sekä Olli Santalahti.

Kuva: Teemu Siikarla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.