Niko Myllynen haluaa tarjota yleisölle viihdettä koko rahalla :”Meidät on Pietilän kanssa luotu tähän”

Cage 42 illan yksi ennakkoon mielenkiintoisimmista kohtaamisista on Patrik Pietilän ja RNC:tä edustavan Niko Myllysen välinen ottelu.

Myllynen (7-6), nähdään Cage häkissä reilun 2,5v vuoden tauon jälkeen.  Tauon aikana hän ehti otella viidesti,  viimeksi marraskuussa FNF 15 illassa Toni Lampista vastaan. Ottelu jäi historian kirjoihin hurjana sotana, jonka Myllynen lopulta lopetti harvinaisesti iskuilla guardin päältä.

– 2,5v on  kehittynyt maltti omaan tekemiseen ja kyky olla rennonpi tilanteissa, tarkotan sitä että ei tarvi puristaa ja hukata voimia. Mentaali valmennuskin on tullut kuvioihin mukaan. Viime matsista on toivuttu ja olen tyytyväinen että oma tahdonvoima riitti, vaikkakin olen hieman pettynyt että tuli tehtyä virhe matsis mistä koitu kaverille mattotilanne.

Pietilä herättää Myllysessä positiivisia ajatuksia ja mies kertookin odottavansa itsensälaisen soturin kohtaamista.

– Patrikista tulee alku ajat mieleen kun meitä koulittiin  Suomen Chicagossa taistelijoiksi.  Voiton nälkä on kaikilla aina suuri oli tappioita tai sitten, ei tämä sen vaarallisempi matsi ole kuin muutkaan.

Paikalle tulevalle yleisölle Myllynen lupaa vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

– Odotan kovaa ja iskujen täyteläistä  iltamaa kultsalle. Meidät on molemmat luotu tähän tarkoitukseen.

– Yleisön kannattaa odottaa vauhdikasta tekemistä ja että käteni nostoa voiton merkiksi.

Cage 42 otellaan tuttuun tapaan Helsingin Kulttuuritalolla. Kortilla nähdään Anton Kuivanen, Suvi Salmimies, Markus Rytöhonka, Jani Hägg, Edward Walls sekä Olli Santalahti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.