NFC2: Timo-Juhani Hirvikangas ei aliarvioi Marc Gomezia

Viikonloppuna oteltava NFC 2 -otteluilta on Timo-Juhani Hirvikankaalle hieno hetki. Mies pääsee ottelemaan kotikaupungissaan Turussa isossa Gatorade Centerissä illan pääottelussa.

Vastaan tulee erittäin kova ja vaarallinen Marc Gomez.

”Tipi” tietää että ottelu ei ole mikään ylikävely, mutta on silti itsevarma lopputuloksesta

– Jokainen matsi on tärkeä, todella hienoa päästä ottelemaan Turussa taas pitkästä aikaa.  Vastus on hyvä ja monipuolinen, mutta tämä on minun kaupunki enkä suostu häviämään täällä, Tipi lupaa.

Gomez on suomalaisyleiselle tuttu nimi. Hänet nähtiin lokakuussa EuroFC 01 -illassa, jossa hän hiljensi yleisön voittamalla Toni Taurun. Tämän jälkeen hän on jatkanut hyviä otteitaan ja onkin nyt kuuden ottelun voittoputkessa.  Näistä voitoista 4 on tullut lopetuksella.

Tipille viimeiset vuodet ovat olleet hankalia. Vapaaottelu-ura oli hetken tauolla erinäisten loukkaantumisten vuoksi. Hänet oli hetken kiinnitetty NFC 1 tapahtuman pääotteluun, mutta se tilaisuus meni ohi kylkivamman vuoksi.

Tipi on pitänyt yllä kisavirettä nyrkkeilemällä aktiivisesti, mutta se kostautui jossain määrin hänen tehtyään paluunsa vapaaotteluun viime marraskuussa. Tipi hävisi hajaäänituomiolla Khalid Tahalle, ja harmittelikin että tuntuma vapaaotteluun oli hieman kateissa.

Tähän otteluun Tipi kertoo olevansa ”suhteellisen hyvässä kunnossa”.

– Harvoin häkkiin pääsee 100% ottelemaan. Tulevaisuutta en ole tarkemmin miettinyt, nyt mennään matsi kerrallaan, Tipi pohtii.

Ilta otellaan 27.5. Gatorade arenaalla. Kortilla on mukana myös mm Toni Valtonen, Niko Puhakka, Jani Ridasmaa sekä Suvi Salmimies.

Kuva: Fightsportin arkisto

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.