Minna Grusander ylsi vakuuttavaan voittoon Invicta debyytissään

Turkulainen vapaaottelija Minna Grusander (6-1) voitti lauantaiyönä otellun Invicta debyyttinsä brasilialaista Fernanda Priscillaan vastaan vakuuttavasti toisen erän keskeytyksellä.

Kyselin väsyneeltä mutta onnelliselta #Brutskulta kuulumiset tuoreeltaan heti kamppailun jälkeen.

– Matsiin lähdin jotenkin kumman hitaasti käyntiin, mut kunhan sain ideasta kiinni, oli kiva huomata et mulla on voiton avaimet hyvin vahvasti omissa käsissä. Ehkä odotin jopa enempi sitkeyttä brassilta ja vähän yllätti nähän, miten Fernanda alko siinä murtua ku mun takasuorat alko löytää kohteensa. Lopun lyöntimyllyssä ehdin ehkä vähän toivoa et vastustaja ois yrittäny enempi esimerkiksi nousta, et oisin päässy kiskasee vielä jollain highlight-levelin heitolla vihun häkiltä kanveesiin ennen pihallelyömistä, mut meni oikein kivasti näinkin.

Grusander kertoo suurimmat haasteet ottelun alla oli painonveto. Grusander otteli itselleen luontaisessa hiukkassarjassa, mutta oli silti yllättänyt tiputuksen haasteellisuudesta.

– Ei siinäkään mitään sen suurempaa draamaa ollu, mut jotenkin kaikki, miten dieetti ny voi vähän jäädä laahaamaan perään ja painonvetoon tulla vähän odottamattomia yllätyksiä, tuntu kasaantuvan kaikki tähän kertaan. Onneks valmistautuminen muuten oli oikein hyvässä jamassa ja painot tosiaan strippaamattakin lopulta naulasin, ja oikein täysissä sielun ja ruumiin voimissani ottelemaan pääsin.

Otteluun Grusander oli valmistautunut tuttuun tapaan suomen huippu ottelijoiden kanssa, ja kertookin että otteluun oli helppo mennä itsevarmana kovien ja kehittävien harjoitusten jälkeen.

– Matsiin valmistautuminen meni kyllä aikalailla nappiin – sain pitkän pätkän treenata tämä tuleva matsi tiedossa, ja saatiin Finnfighters’ Gymille kasaan mahtava leiritys helmikuussa, kun Helsingistä Vuokko, Anette, Tiia ja Veera, Tampereelta Chamia ja Janika ja Ruotsista Bezan tuli mein oman salin tyttöjen rinnalle sparraa mua kohti matsia – saatiin koko pitkä viikonloppu kovalla naiskokoonpanolla aivan mieletöntä treeniä! Muutenkin matsiin valmistautuminen sujui tosi tosi hyvin.

Grusander kehuu myös Invictan henkilökuntaa hyvästä kohtelusta. Muutos Suomessa käydyistä kisoista ei loppujen lopuksi ollutkaan kovin iso.

– Invicta kokonaisuudessaan oli pitkälti, mitä odotinkin. Hommat sujuu tosi ammattimaisesti ja koko staffi erittäin mukavaa porukkaa. Iso osa hein porukasta on ollut jo pitkään mukana, joten sen lisäks et hommat sujuu heiltä rutiinilla ja mutkattomasti, lähes järjestäen juteltiin kaikkien kanssa Katjastakin. Sinänsä kovin kiva myös et Katja tiimeineen jätti upean kuvan itsestään ja suomivaparistoista, ja sillä positiivisella pöhinällä me päästiin mutkattomasti duunia jatkamaan. Reissu kokonaisuudessaan oli erittäinen onnistunut, luottotiimin valmennuskaksikon Sakko/Kainulainen kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.