Minna Grusander valmiina lauantain titteliotteluun ”Vakaana aikomuksena pistää Frey unille”

Turkulainen vapaaottelija Minna ”Brutsku” Grusander (6-2) ottelee aikaisin sunnuntaina-aamuna Invicta FC:n hiukkassarjan mestaruudesta Jinh Yu Freytä (7-3) vastaan.

Yllä oleva introteksti saattaa herättää deja vu tunteen, sillä samat sanat kirjoitettiin heinäkuussa, kun ottelijat kohtasivat ensimmäisen kerran. Tällöin oteltiin kovat viisi erää, jonka jälkeen lähes kaikkien yllätykseksi tuomarit näkivät jenkkiottelijan voittajana.

Tulos aiheutti sen verran keskustelua, että Invicta haistoi rahaa, ja järjesti uusintaottelun.

Kyselin nopeasti Grusanderin mietteet vain muutama päivä ennen ottelua. Jos haluat kuulla tarkemmin Grusanderin mietteitä menneestä, kannattaa kuunnella tästä Kuparisen Kulma jakso, jossa Frey ottelua puitiin pidemmän kaavan kautta.

– Fiilikset on oikein hyvät! Lennot meni erittäin sujuvasti ja aikaeroon tottui nopeasti. Innokas ja odottavainen fiilis, mahtavaa päästä lauantaina takas häkkiin!

Invictan osalta Frey/Grusander ”kiista” on ollut yksi promootion puhutuimpia ja he ovat ottaneetkin tästä mahdollisuudesta kaiken irti, julkaisemalla liudan promovideoita, sekä järjestemällä molemmille ottelijoille runsaasti mediatilaa. Grusander on tästä luonnollisesti tyytyväinen ja myöntää tämän herättäneen myös hänessä itsessään innostusta.

– Invictalta on tullut kyllä mieletöntä promoa meidän ottelusta, mikä toki tuntuu mahtavalta.

Grusanderin mukaan erilaiset videot ja ottelukoosteet ovat myös tuoneet hyvin esille mikä ottelussa on lopulta panoksena. Invicta FC:n kiistaton hiukkassarjan mestaruusvyö.

Molemmat ottelijat ovat antaneet mediassa lausuntoja, joissa lupaavat todistaa olevansa parivaljakosta parempi ottelija ja varmistaa ettei tuomarit pääse vaikuttamaan ottelun lopputulokseen. Grusander kertoo myös, ettei usko Freyn suunnalta enää mitään viime hetken psyykkausyrityksiä, mutta uskoo tunnelman olevan melko ”jäinen” yhteisissä punnitustilaisuuksissa.

– Eipä minulla mitään asiaa Freyn tiimille ole, häkissä sit nähdään.

Tuttuun tapaan Invicta ottelukortti nähdään suorana UFC:n Fight Pass suoratoistopalvelun kautta. Tapahtumat ajoitetaan paikallisen yleisön katselutottumuksen mukaan, mikä tarkoittaa meille suomalaisille aikaista herätystä. Grusander kuitenkin lupaa tehdä ottelusta heräämisen arvoisen.

– Häkkihalailu kun ei todistetusti toiminut, pidetään nyt sitten action yllä. Kyllä mulla on ehdottomasti vakaana aikomuksena Frey unille pistää ja tehdä matsista teidän kaikkien aikaisen sunnuntaiaamuherätyksen arvoinen

Niko Sieppi / Rabbit Visuals

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.