Minna Grusander lähtee Puolaan vain voitto mielessä

Turun FinnFighters Gymiä edustava vapaaottelija Minna ”Brutsku” Grusander (4-1) lähtee viikonloppuna ottelemaan Puolaan Ladies Fight Night 8 tapahtumaan.

Vastaan tulee paikallinen Hanna ”Tyson” Gujwan (1-1). Uransa vielä alkutaipaileilla oleva Gujwan on näyttänyt osaamistaan myös potkunyrkkeily ja K1 pystyotteluissa.

Viimeksi marraskuussa voitokkaasti otellut Grusander lähtee Puolaan hyvin ja itsevarmoin mielin.

– Fiilikset kohti matsia on oikein hyvät! Edellinen matsi oli marraskuussa, joten aika samalla pöhinällä tässä mennään. Kesältä-syksyltä on pitkä, kova ja ehjä treenikausi alla ja nyt on tosi hyvä fiilis otella.

– Matsi tuli saksalaisen vapaaotteluvaikuttaja Tim Leideckerin kautta, joten Brutsku näkyy tässä yhteydessä kivasti myös Control Master Managementin kautta, vaikka virallisesti en missään tallissa edelleenkään ole.

Grusanderia ei omien sanojensa mukaan vastustjan kokemattomuus tai ottelutyyli huoleta. Jos ajatus pysyy kasassa, niin voitto on käytännössä jo takataskussa.

– Vastustaja on ilmeisesti mua lyhyempi ja K1-rähisijä on ihan osuvan kuuloinen luonnehdinta. Gameplan on toki olemassa, ja toivottavasti itellä pysyy maltti otella osaamiseni mukaista vaparia eikä innostuta mukaan tappelemaan.

Gujwani on viimeksi otellut vapaaottelukehissä uutena vuotena, jolloin hän matkusti Japaniaan ottelemaan Rizinissa, kovassa nosteessa olevaa Rena Kubotaa (5-0) vastaan. Tappio tuli tällöin kolmannessa erässä.

Grusander on muutamaan otteeseen lähestynyt Riziniä sosiaalisessa mediassa ja ehdottanut itseään heidän ottelukorteilleen. Mieleen herääkin olisiko nyt mahdollisuus lopettaa Gujwan nopeasti ja lähettää terveiset matchmakereille.

– Hyvä idea, tän voisin ottaa käyttöön! Toisaalta tarkoitus on muutenkin iskee eetteriin sellaset näytöt et maailmalla poreileva kiinnostus mua kohtaan kuohahtaa kunnolla.

Ladies Fight Night saattaa muutamalle lukijalle kuulostaa tutulta, esiintyihän siellä huhtikuussa Suvi Salmimies.  Tällöin illan pystyi streamaamaan verkon kautta ja tällä hetkellä näyttäisi siltä että sama toistuu. Grusander haluaakin lähettää terveiset pikkujoulujaan viettäville #FinnMMA faneille.

– Toivottavasti ilta striimataan sopivasti ja kaikki halukkaat mun matsin näkevät. Pikkujouluaika ja lauantai-ilta, joten hyvännäköstä tekemistähän mun on ehdottomasti kaikille sinne lähetyksen äärelle tarjoiltava!

Kortilla nähdään Grusanderin lisäksi myös Maiju Suotama (7-3), joka kohtaa huhtikuussa Salmimiehen voittaneen Katarzyna Saduran (3-2).

Kuva: Fightsport/Teemu Siikarla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.