Minna Grusander kovassa taistelussa Pancrase 284 pääottelussa

Turun lahja naisvapaaottelulle Minna Grusander (2-1) otteli sunnuntai-aamuna legendaarisessa Pancrase organisaation otteluillassa. Grusanderin ja Suyri Kondon kohtaaminen oli illan pääottelu.

Ottelu päättyi lopulta Kondon voittoon kaikilla tuomariäänillä.

Heti ottelun alusta kickboxing mestari Kondo osoitti vahvan pystyosaamisensa ja iski toistuvasti vahvoilla suorilla ja koukuilla Grusanderia leukaan. Myös häkkipainitilanteissa Kondo osoitti selvästi fyysisyytensä ja käänsi Grusanderin toistuvasti häkkiä vasten.

Brutsku oli kuitenkin vankkumattomasti ottelussa koko ajan mukana ja vastasi itse hyvillä vastaiskuilla ottamatta pahemmin taka-askelia.

Turkulaisen suurin onnistuminen tuli toisen erän lopussa, jolloin hän sai vietyä vahvana painijana tunnetun Kondon alasviennillä mattoon. Tätä ei oltu nähty Kondon ammattilaisuralla ennen.

Ottelun loppuhetkillä Grusander koitti vielä kalastella giljotiinia, mutta Kondo kiemurteli otteesta ulos ja päätti erän hurjalla iskumyllytyksellä matossa.

Lukuunottamatta turvotusta kasvoissa Grusander vaikutti olevan kunnossa ja valmis nousemaan kehään Turku Fight 7 mestaruusottelussa Elena Belayaa vastaan 11.3.

Teksti: Jami Kuparinen

Kuva: Teemu Siikarla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.