Mikael Silander ottelee M-1 mestaruudesta ”Titteli oli syy miksi sitouduin organisaatioon”

Espoolainen vapaaottelija Mikael Silander ottelee Pietarissa 9.2. M-1 Global organisaation kärpässarjan mestaruudesta. Vastaan asettuu Arman Ashimov (7-2-1). Asia varmistui Silanderin oman sosiaalisen median kautta.

Panoksena oleva vyö on ”väliaikaismestaruus”. Organisaation tämänhetkinen mestari Alexander Doskalchuk on tällä hetkellä loukkaantuneena.

– Tittelistä otteleminen on ollut tavoitteeni ja yksi niistä syistä miksi tein sopimuksen ja sitouduin organisaatioon.

– Nykyinen mestari ja alkuperäinen vastustajani on loukkaantunut ja kuntoutus ei ole sujunut toivotusti. Tarkoitus olisi voiton jälkeen kohdata hänet ja yhdistää vyöt.

Ashimov on otellut M-1 alaisuudessa kahdesti kuluneena vuotena ja voittanut molemmat ottelunsa tyrmäyksellä.

Silander kertoo että on tutustunut pintapuolisesti tulevaan vastustajaansa mutta keskittyy omien vahvuuksiensa hiomiseen, jotta vyö tulee varmasti mukana Pietarista.

– Vastustajani on meritoitunut K-1 ottelija, joten hänellä on väkevä pysty ja kippiä lyönneissä. Olen nähnyt muutaman tuoreen videoleikkeen, jossa hän lyö vastustajansa pihalle. Se on jotain mitä pitää varoa.

– Minulla on kuitenkin omat vahvuuteni, eikä tässä reilussa kuukaudessa ole tarve lähteä muuttamaan mitään liikaa. Tiedän mitä voittoon tarvitaan.

Tulevaisuuden suhteen Silander kertoo aikovansa olla ahkera mestari ja puolustaa vyötä kaikkia halukkaita vastaan.

– Haluan että organisaatio tuo kovimmat ukot minua vastaan. Ja jos ukot loppuvat kärpässarjasta kesken, haen itselleni toisen vyön luokkaa ylempää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.