Maiju Suotama lähtee Puolaan esittelemään ”kaunista taidetta”

Viikonloppuna järjestettävässä Ladies Fight Night 8 illassa, nähdään Minna Grusanderin lisäksi lisää #FinnMMA väriä, kun Maiju Suotama (7-3) hyppää ”rageen” erittäin lyhyellä varoitusajalla.

– Managerini Tim Leidecker tarjosi mahdollisuutta erittäin lyhyellä varoitusajalla ja tartuin siihen, hänen mukaansa osoittaen ilahduttavan ”spontaania oldschool-soturin henkeä”. Koko syksy on reenattu ja kisattu aktiivisesti, toki vuosikausien kokemus ja tarkoiksi hioutuneet rutiinit elämäni kaikilla osa-alueilla mahdollistavat toimintaa hyvinkin lyhyellä varoitusajalla.

– Reissusta tulee mainio, saan matkaan mukaan aviomieheni Joni Suotaman vuosikausien kamppailu- ja huoltokokemuksella. Hänestä tarttuva ominaisrentous keventää kaikkea toimintaa.

Vastaan ”Vuorimuorille” tulee suomalaisfaneille tuttu Katarzyna Sadura (3-2), joka kukisti huhtikuussa saman organisaation illassa Suvi Salmimiehen. Tämän jälkeen Sadura on esiintynyt pitkälti entisen UFC-mestari Joanna Jedrzejczykin treenivideoissa.

Kokenut Suotama ei kuitenkaan turhia murehdi vaan lähtee Puolaan toteuttamaan itseään.

– Fiilis on rauhallinen ja kunto timanttiporamainen. Vastustajalla on taekwondon musta vyö ja halunnee otella pystyssä. Tulen hakemaan lopetuksen, ja se tulee olemaan ”kaunista” taidetta.

Suotama palasi häkkiin reilun kuuden vuoden tauon jälkeen syyskuussa Carelia Fight 13 -illassa, jolloin hän tuhosi Hatice Ozyartin (2-5) ensimmäisessä erässä. Suotama lupailee kuitenkin että paras on vasta edessä.

– Viimeisin matsi meni maaliin täydellisesti suunnitelman mukaan. Kykenin demoniaaliseen rauhallisuuteen ja nauttimaan taipaleen joka hetkestä. Olemme taustatiimini kanssa asettaneet tavoitteet jotka tullaan saavuttamaan.

– Vaikka vuosi 2017 on ollut urheilullisesti todellinen huipennukseni, koen että ensi vuonna Vuorimuori näyttää vieläkin terävämmät kulmahampaat.

Terveiset Suotama haluaa lähettää lukijoille ja tukijoille, jotka mahdollistavat ammattilaisen tekemisen.

– Kiitän Reksiä valmennuksesta, kasvattisaliani MMA Imatraa ja sen reenirosteria, perhettäni sekä tukijoitani Dammenbergin Suklaatehdas, Kuivaliha.com, Hierontapiste Discus Mika Kukkonen, Macaco Branco, Foodin sekä Nipponsport.

Kuva: Showtime

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.