Kooste viikon isoimmat ottelujulistukset

Viikko 12 on ollut ottelujulistusten kannalta antoisa viikkoa. Sekä Bellator että UFC ovat ilmoittaneet lukusia tulevia ottelupareja. Samoin suomalainen FNF julkaisi erittäin mielenkiintoisen Suomi vs Suomi otteluparin

FNF 14

Janne Sinersaari vs Toni Lampinen

Lampinen muistetaan ehkä viime vuoden kohahduttavimmasta FinnMMA hetkestä, kun hän kiskoi huippulupaus Zanko Eliassin unten maille Karkilassa FNF 13 -illassa.

Ennen kyseistä ottelua Lampinen teki pitkän työn amatööripuolella ja edusti Suomea amatöörien EM-kisoissa 2015.

Sinersaari palaa häkkiin nyt hieman pidemmän ottelutauon jälkeen. Viimeksi hänet nähtiin tositoimissa Carelia Fight 11:sta tapahtumassa 2015. Silloin hän kuristi RNC:llä Jesse Koivuniemen.

Kortilla nähdään myös Jani Salmi, Juho Valamaa, Patrik Pietilä sekä Minna Grusander.

UFC

UFC:n viikon isoimmat uutiset koskevat kesäkuussa oteltavaa UFC Fight Night 112 tapahtumaa, jolle julkistettiin kolme ottelua. Ilta otellaan 25.6.

BJ Penn jatkaa mielipiteitä herättynyttä comebackiaan kohtaamalla Dennis Siverin.

Johny Hendricks kohtaa barbaari Tim Boetschin.

Ilir Latifi kohtaa uransa loppupuolella olevan Pikku Nogin, Antonia Rogerio Nogueiran.

Bellator

Bellator tiedotti järjestävänsä historian toisen maksutv illan Madison Square Gardenissa 24.6.

Illan pääottelussa nähdään kaksi pitkän linjan lajilegendaa Wanderlei Silva ja Chael Sonnen.  Miesten välillä on ollut pahaa verta pitkän aikaa, mutta aiemmat yritykset ottelun järjestämiseksi ovat menneen erinäisten dopingrikkeiden takia pieleen.

Illan esipääottelussa on uusi yritys Fedor Emelianenkon ja Matt Mitrionen kohtaamisesta. Miesten piti kohdata jo helmikuussa, mutta Mitrione joutui vetäytymään ottelusta vain muutama tunti ennen h-hetkeä virtsakivien vuoksi.

Kortilla nähdään myös kaksi mestaruusottelua kun Michael Chandler puolustaa omaa kevytsarjan vyötään Brett Primusta vastaan, sekä Lorenz Larkin kohtaa välisarjan mestarin Douglas Liman Bellator debyytissään.

Larkin oli UFC:ssä 4-1 viimeissä viidessä ottelussan, mutta ei saanut haluamaansa tarjousta sopimusneuvotteluissa ja päätti tarttua Bellatorin tarjoukseen.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.