Juuso Halme lupaa viihdettä Carelia Fight 13 pääottelussa

Vapaaottelija Juuso Halme (5-1) nousee häkkiin 2.9. reilun vuoden tauon jälkeen.  Hän esiintyy Carelia Fight 13 pääottelussa ruotsalaista Fernando Floresia (4-2) vastaan.  Pääotteluslotti on nuoren 26-vuotiaan Halmeen ensimmäinen.

– Fiilis on hyvä, Carelia on yksi suomen hienoimpia vaparitapahtumia ja on kunnia päästä ottelemaan päämatsissa. Salaa olen junnuna haaveillut tästä tilaisuudesta ja on hienoa viimeinkin päästä paraatipaikalle kotiyleisön edessä.

Vastustajastaan Halme kertoo katsoneensa jonkin verran materiaalia ja Floresin tyyli on jossakin määrin selvillä.

– Fernando vaikuttaa kovaa työskentelevältä ottelijalta, hän hakee aktiivisesti alasvientejä ja koittaa voittaa matsit matossa positiopainilla. Uskon että antaa hyvän vastuksen, mutta se ei tule riittämään voittoon.

Viimeksi Halme on otellut Carelia Fight 12 -tapahtumassa vuosi sitten, tällöin tuli voitto Timur Terekhovita tuomariäänin. Tämän jälkeen Halme on kärsinyt vakavasta mykoplastamasta( Voit kuunnella asiasta enemmän Kuparisen Kulma haastattelussa) . MMA Imatraa edustava Halme kertookin, että nyt tervehtymisen jälkeen tärkeintä on häkkiin pääseminen.

– Valmistautumistani on vaivannut tietynlainen epävarmuus omasta kondiksesta ja terveydestä. Koko viime vuosi oli kamppailua mykoplasman ja ylirasituksen kanssa, se oli todella raskasta psyykkeelle. Kunto on kuitenkin ollut nousujohteinen ja vaikka se voisi olla parempikin niin olen tyytyväinen tilanteeseen.

– Häkkiin nouseminen on voitto jo itsessään ja kaikki mitä matsissa tapahtuu on bonusta. Aion nauttia jokaisesta hetkestä.

Carelia Fight on tunnetusti vetänyt aina paikalle runsaasti paikallista väkeä, joita on hemmoteltu viihdyttävillä ottelupareilla. Halme lupaakin, että paikalle saapuneet katsojat saavat viihdettä koko rahan edestä. Kävi mitä kävi.

– Matsistani tulee kovatempoinen ja taka-askelia ei oteta. Fernando yrittää kuten yllä sanoinkin päästä iholle, mutta tulee törmäämään nyrkkiini matkalla. Vaikka mattoon päädyttäisiinkin, hän tulee nopeasti huomaamaan ettei se ole mukava paikka olla. En usko matsin kestävän täyttä aikaa, mutta lopetustapaa en uskalla ennustaa.

– Kävi matsissa mitä tahansa niin suurin voittaja on yleisö.

Carelia Fight 13 kortilla nähdään Halmeen lisäksi myös Maiju Suotaman sekä Ville Vanhasen paluut häkkin, sekä turkulaisen huippulupaus Ville Mankisen pro debyytti. Ennen pääkorttia tapahtumapaikalla käydään Suomi MMA Cup ja juniori MMA Cup 4 amatöörikisat.

Kuva: Ultimate Photo Artist/ Team Warrior Hearts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.