Jerry Kvarnström nauttii jälleen vapaaottelusta

Turkulaisen veteraaniottelija Jerry Kvarnströmin (11-9) viimeiset viisi vuotta ovat olleet urheilullisesti karuja. Viimeisestä yhdeksästä ottelusta on tullut vain yksi voitto. Moni on ihmettellyt asiaa ja Kvarnström itse suostui avaamaan asiaa lyhyesti.

Kvarnström kertoo, että aiemmin pitkään vaivanneet yksityiselämän ongelmat on saatu selväksi ja nyt hän on voinut pitkästä aikaa keskittyä harjoitteluun. Hän kertoo, että paletti on ollut vähän sekaisin, mutta nyt jumpat ovat menneet hyvin ja painokin on ruvennut olemaan entisellään. Myös motivaatio on kohdallaan.

– Viimeiset vuodet ovat olleet vähän sekavia, eikä ole kunnolla tullut treenattua. Helpottaa kun ei tarvitse stressata pärjäämisestä, jolloin tästä voi nauttia  enemmän kuin ikinä, Kvarnström kertoo.

Kvarnström ei halua avata asiaa enempää, mutta toteaa käyttäneensä ottelemista pakokeinona arjesta.

– Otteleminen on ollut minulle viime vuosina enemmän siviilipuolen ongelmien pakenemista. Vaikka otteluista on tullut tappioita, olen ollut ylpeä, että olen noussut kehään.

Kvanström kuvailee itseään kovaksi stressaajaksi ja ylimääräiset asiat ovat vaikuttaneet myös harjoitteluun. Nyt ylimääräisiä stressinaiheuttajia on saatu karsittua pois ja treenaamisesta on taas tullut miellyttävää.

Kvarnström astuu seuraavaksi häkkiin 11.3. Turku Fight 7 -tapahtumassa libanonilaista Silvester Sabaa (3-4) vastaan. Tristar Lebanonia edustava Saba on otellut viimeksi lokakuussa jolloin hän voitti vastustajansa ennen täyttä aikaa.

– Videoiden ja tulosten perusteella vastustaja on mielenkiintoinen ja sitkeä.

Kvarnström toivoo ottelun avaamien uusien kanavien Libanoniin ja Ukrainaan auttavan myös muita suomalaisia.

Viimeksi ”AD/HD” nähtiin tositoimissa elokuussa Fight Promotionsin -otteluillassa, jossa hän hävisi tuomariäänin Rafael Macedolle. Kvarnström oli ottelussa selkeässä johtoasemassa, kunnes väärin ajoitettu polvi johti pisteen menetykseen.

– Kesän ottelu oli minulle positiivinen kokemus, siinä oltiin jo lähempänä niitä vanhoja aikoja. Ottelun häviäminen on jäänyt harmittamaan niin kovin, että en malta pääseväni uudelleen kehään, Kvarnström hymyilee.

Turku Fight 7 järjestetään Kupittaan Urheiluhallissa lauantaina 11.3.

Ottelukortilla nähdään myös muun muassa Minna Grusander, Kai Karar, Mika Kuronen sekä Olli ja Jussi Santalahti.

Kuva: Fightsport

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.