Janne Elonen-Kulmala palaa kotimaisiin kehiin

Lauantaina oteltu Cage 44 -vapaaotteluilta tarjosi katsojille monenlaista ihmeteltävää. Vauhdikkaita otteluita, rajuja lopetuksia ja karmavaisevia kotikehän tappioita.

Yksi illan suurimmista yllätyksistä oli kuitenkin espoolaisen vapaaottelija Janne Elonen-Kulmalan vierailu häkissä. ”Jamba” kertoi katsojille, että hänet tultaisiin näkemään marraskuun Cage 45 -otteluillassa. Tositoimissa.

– Tilaisuus otella tuli, ja olen henkisesti ja fyysisesti valmis, joten miksi ei. Kultsalla on ilo otella. Puitteet ovat hyvät ja kaverit ja niiden kaverit pääsevät kannustamaan. Mukavaahan se on.

Yllättäväksi asian tekee se, että ”Jamba” on venäläisen M-1 organisaation sopimusottelu, ja on otellut heidän illoissaan tasaiseen tahtiin. Viimeksi hänet nähtiin ottelemassa toukokuussa, jolloin hän kohtasi kivenkovan Huoyixibai Chuhayifun.

– Ottelen M-1 illoissaan jatkossakin, tähän kyseiseen Cage otteluun sain heidän siunauksensa.

Vastustajaa Jamba ei vielä tiedä, kieli poskessa esitetyn toiveen mukaan se voisi olla joku ”Vapaaottelija, omasta painoluokasta. Mieluiten huonoilla kaadoilla varustettu jiujitsu ukkeli” .

Fakta kuitenkin on että viimeisestä neljästä ottelusta on tullut kolme tappiota ja Elonen-Kulmala tarvitsee voiton.

Toinen fakta on myös se, että tasolla jossa Jamba ottelee, ei ole helppoja vastustajia. Odotamme siis mielenkiinnolla millaisen kanin matchmaker Jukka Paananen vetää hatustaan marraskuussa.

Cage 45 otellaan 24.11. Kulttuuritalolla. Alustavasti kortilla nähdään Jamban lisäksi Olli Santalahti, Tuukka Repo, Aleksi Toivonen, Edward Walls, Toni Lampinen, Jesse Urholin sekä Anton Kuivanen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.