Janne Elonen-Kulmala :”Oli pakko pitää pitää pientä taukoa, ja ladata akkuja”

Moni vapaaottelufani on miettinyt missä Espoon ilopillerinä tunnettu Janne ”Jamba” Elonen-Kulmala on piilotellut. Hänen viimeisimmän syyskuussa otellun kamppailun jälkeen Jambasta ei ole juuri mitään kuulunut.

– Pidin tietoisesti taukoa. Olen kuitenkin viimeiset viitisen vuotta opiskellut, koittanut tehdä töitä ja urheilla ammattilaistasolla. Kaikkea näitä olen halunnut tehdä parhaan kykyni mukaan. Tuli sellainen olo, että nyt alkaa olemaan loppu koko komboon. Piti hakea vauhtia sängyn pohjalta ja latailla akkuja, Elonen-Kulmala kertoo.

Jamba kertoo, että paluu harjoitussalille on lähtenyt pienien käynnistysongelmien jälkeen hyvin liikkelle ja mikä tärkeintä hän nauttii jälleen tekemisestä. Asiaa helpottaa kun tiedossa on jo seuraavan ottelun ajankohta.

– Keväälle olisi ottelua tulossa, joten eihän tässä jäänyt väliin kuin pari tapahtumaa.  Ei huolta, kohta katsojat saavat taas sitä tuttua rähinää häkkiin, mitä ovat odottaneet, Elonen-Kulmala veistelee.

Paljon on ollut myös puhetta, siitä että Jamban olisi jo korkea aika otella isompien valojen alla UFC:ssä. Varsinkin nyt kun organisaation odotetaan tulevan joko Ruotsiin tai Tanskaan keväällä. Kysymys monien huulilla onkin, että nähdäänkö Elonen-Kulmala vihdoin UFC -häkissä.

– Jotenkin tuntuu että nyt olisi oikea aika. Koen että rahkeet riittää siihen puuhan.  Urheilulliset näytötkin ovat kohdillaan. Taidan tarvita vielä lisää instagram -seuraajia, jotta homma saadaan maaliin asti, Elonen-Kulmala nauraa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.