Janne Elonen-Kulmala ei anna tappion lannistaa itseään

Perjantai-iltana jännitettiin ympäri Suomea, kun Espoon Kehähaiden Janne Elonen-Kulmala taisteli Pietarissa järjestetyssä M-1 Challenge 84 illassa jälleen voitosta.

Vastana tuli paikallinen nouseva tähti Bair Shtepin, joka onnistui oikeissa tilanteissa ja soi lopulta kolmannen erän viime hetkillä nappamaan ottelun päättäneen kolmiokuristuksen.

JamiKuparinen.com sai yhteyden pääkallopaikalle Pietariin ja kyseli ”Jambalta” tuoreet kuulumiset.

– Fiilikset on ihan hyvät, ei ole mitään megamurjotuksia päällä. Tietysti harmittaa, mutta se on elämää.

Moni katsoja kotisohvilla, sekä myöskin paikalla huomasi kuinka ottelun kuva ja tahti muuttuivat ensimmäisen ja toisen erän välissä. Moni jopa epäili, josko Elonen-Kulmala olisi loukannut itsensä.

Jamba myöntää kärsineensä pienen loukkaantumisen, mutta ei käytä sitä tekosyynä tappioon.

– Toisessä erässä loukkasin oman solisluun/olkapäään ja se vähän vaikeutti hommia. Mitään kuitenkaan Shtepiniltä pois ottamatta. Pystypaini tilanteissa laiskottelin välillä, tiesin kuitenkin että kaveri hakee judoa. Puolustin sen välillä ja välillä en sitten vaan jotenkin puolustanut.

– Shtepin halusi ehkä enemmän oikeissa tilanteissa ja se teki isoa eroa.

Tappiosta huolimatta Jamba kertoo että fiilikset ovat hyvät, varsinkin kun onnistuneitakin suoritteita tuli ottelun aikana.

– Oma suorittaminen oli näennäisesti hyvää ja tuli hyviä juttuja, tuli myöskin huonoja juttuja joita jatkossa työstetään. Enemmän olisi ehkä pitänyt keskittymään omiin kaatoihin kun pysty ei lähtenyt rullaamaan.

Elonen-Kulmalan ottelua seurattiin isolla joukolla eri kisakatsomoissa sekä tilanteita kommentoitiin aktiivisesti sosiaalisessa mediassa. Jamba kertookin olevansa otettu saamastaan tuesta.

– Olen todella otettu jos jengi seuraa mun tekemisiä ja saa sitä kautta myös itse elämyksiä. Siitä tulee itselle hyvä fiilis. Jatketaan hommia ja mennään yhdessä kohti seuraavia koitoksia.

Alta vielä M-1 Globalin julkaisema otteluvideo:

Kuva: Teemu Siikarla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.