Jani Salmi sopi pitkän ottelusopimuksen M-1 organisaation kanssa

Vapaaottelija Jani Salmi sai tovi sitten hienoja uutisia. Suomessakin viime viikonloppuna vieraillut M-1 organisaatio tarjosi nuorelle helsinkiläiselle kahden vuoden ottelusopimusta.

”Psalmi” kertoo olevansa erittäin tyytyväinen, joskin hieman yllättynyt tarjouksesta.

– Olen erittäin innoissani tästä mahdollisuudesta, tuntuu että kova työ palkitaan.  Pelkäsin että toukokuun tappio olisi hidastanut etenemistäni, ja uraa olisi pitänyt lähteä rakentamaan uudelleen. Tämä pelko onneksi osoittautui vääräksi ja minulle avautui hienon mahdollisuus kansainvälisen organisaation kanssa.

Sopimus ei ole ensimmäinen isomman organisaation kanssa solmittu. Salmen oli tarkoitus kohdata alkuvuodesta Chris Fishgold Cage Warriorsin mestaruusottelussa, mutta sopimus ja ottelu kaatui mestarin jäätyä kiinni kokaiinin käytöstä .

Salmi on varma että tällä kertaa asiat sujuvat paremmin.

– Olen muilta ottelijoilta kuullut että M-1 kohtelee ottelijoitaan hyvin ja kunnioittavasti, toisinkuin Cage Warriors, joka paskoo urheilijoiden niskaan.

Salmen debyytti on sovittu alustavasti 27.10 Pietariiin.  Tuttuun tapaan Salmi ei vastustajistaan turhaan murehdi vaan luottaa omiin taitoihinsa.

– Organisaatiolta voi odottaa vain kovia matseja,  toisaalta kuka tässä vaiheessa helppoja vastustajia haluisikaan. M-1 tarjoaa minulle hienon mahdollisuuden ja aion käyttää tilaisuuden hyväksi. Jos ja kun asiat menevät niinkui olen suunnitellut, saatan viihtyä heidän leivissään useammankin vuoden. Nyt ei ole kiire mihinkään.

Primus Fight Teamin asioita hoitava Olli Hartikainen kertoo olevansa erittäin tyytyväinen suojattinsa sopimukseen.

– Olen todella tyytyväinen sopimukseen. M-1 on hieno globaali organisaatio, joka tarjoaa hienoja mahdollisuuksia ottelijoille. Ilo on että M-1 ei ole omia ottelijoita joiden uraa pitäisi rakentaa.   Urheilijan kannalta on hienoa että sopimus tarjoaa hyvän rahallisen korvauksen sekä mahdollisuuden otella halutessaan muuallakin.

 

Kuva: Sammy Hämäläinen/Jani Salmi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.