Jani Salmi astuu häkkiin 28.9 puolen vuoden tauon jälkeen: ” Minusta on rakennettu parempi ottelija”

Helsinkiläinen Primus Fight Teamia edustava Jani ”Psalmi” Salmi (10-4) vahvisti JamiKuparinen.com sivustolle, että hän nousee seuraavan kerran häkkiin 28.9 Kazanissa M-1 illassa.

– Nyt on aivan täydellinen hetki otella. On tarkoituksella pidetty 6kk breikki ottelemisesta ja se aika on käytetty hyödyksi.

– Lajitaitoa on kehitetty. Kaikki osa-alueet on mennyt eteenpäin, takaan sen. Ollaan myös panostettu viime matsissa esiin tulleisiin virheisiin. Sanoisin että olen tällä hetkellä huomattavasti monipuolisempi ottelija kuin 6kk sitten.

Hän kohtaa paikallisen Ruslan Hisamutdinovin (7-6).  Hän on nuoresta iästä (24v) huolimatta otellut jo useamman vuoden pääosin pienemmissä organisaatioissa. Lopetusprosentti hänellä on vakuuttava 100%.

– Ruslan on joku paikallinen päällikkö, tyyliltään tasapaksu venäläisottelija. Pystyssä omalla tavallaan vähän arvaamaton, ja matossa kiinnostaa lähinnä guardissa nyhjääminen. Tarkkana saa olla, mutta tyylillisesti tämä on minulle täydellinen ottelu.

– Teen sen mitä osaan parhaiten, eli pistän toimiston pystyyn halfguardiin ja jaan kaverille pahaa mieltä.

Salmi otteli viimeksi helmikuussa, jolloin hän katkaisi kahden ottelun tappioputken työvoitolla Nikolay Goncharovista. Salmen mukaan voitto oli arvokas, mutta näytti myös mitä kehitettävää hänellä on ottelijana.

– Alapotkujen blokkaamiseen ollaan keskitytty huomattavasti, samoin alasvienteihin ja varsinkin niiden ketjuttamiseen ollaan panostettu paljon.

Tulevaisuudesta Salmi vihjaa lyhyesti, mutta painottaa että kaikki fokus on nyt 28.9. ottelussa.

– Tarkoituksena on ottaa maukas voitto ja kivuta vielä ennen vuoden loppua toistamiseen M-1 häkkiin. Näillä kahdella lopetusvoitolla lyön itseni läpi Venäjällä ja vakiinnutan paikkani M-1 organisaatiossa.

Kuva: Sammy Hämäläinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.