Hannan Housmand ”Tarjoan yleisölle sitä mitä se vaatii”

Vapaaottelija Hannan Housmand (2-0) nappasi nuoren ammattilaisuransa toisen voiton NFC 2 -otteluillassa Alexis Giannakopoulusta (3-7) vastaan tyylikkäästi vain 30 sekunnin ottelemisen jälkeen.  Katsojista voitto näytti tulleen helposti, mutta Housmand itse kertoo olevansa lyhyestä matsista lähinnä helpottunut.

– Ennen ottelua minulla oli paljon henkilökohtaisia ongelmia ja sen takia viimeinen viikko ennen matsia olikin todella stressaava. Lämmittely meni myös todella huonosti, ehdin hieman avaamaan paikkoja Ville Rintalan kanssa ja sen jälkeen ajattelin ottaa enemmän sykettä ylös, mutta oli liian myöhäistä ku ensimmäinen ottelu loppui ensimmäisessä erässä. Vedin muutaman kerran polvet rintaan ja menoksi. DJ teki saman virheen kuin NFC 1:ssä  ja laittoi vastustajan biisin minulle, se myös vähän pilasi tunnelman, mutta ajattelin vain ja ainoastaan voittoa. En olisi uskonut, että voitto tulee näin nopeasti mutta ei voi valittaa, Housmand kertaa.

Housmandia on nähty tositoimissa melko harvoin, ensimmäinen ottelu nähtiin NFC 1 -tapahtumassa reilu vuosi sitten.  Moni onkin ihmetellyt onko ottelutauon syynä ollut loukkaantuminen. Housmand itse kertoo kuitenkin, että kaikki on osa isompaa suunnitelmaa.

– En ole ollut loukkaantuneena, olen vain odottanut koska järjestetään uudestaan NFC, että voisin hypätä taas kehään. Joku voisi sanoa että on ollut pitkä tauko. mutta olen ottanut siinä välissä lukkopaini matseja ja treenannut säännöllisesti. Haluan pelata varman päälle, olen vielä nuori ja tiedän että minulla on mahdollisuus saavuttaa unelmani ja jonakin päivänä kantaa Suomen lippua kohti isompia kehiä.

Vapaaottelemisen 2012 aloittanut Housmand on räjähtävällä ottelutyylillään noussut nopeasti monen lajiystävän ”must see” listalle, ottelijaksi jonka matseja ei voi missata. Housmand itse uskoo tietävänsä tähän syyn.

– Olen samurai, joka kerta ku astun kehään olen valmis sotaan.  Mottoni on ”It is better to stand and fight, If you run you Will only die tired”. En pelkää osumia, mutta vihaan häviämistä. Tarjoan yleisölle sitä mitä se vaatii ja voiton lisäksi ajattelen aina sitä miten voisin viihdyttää heitä.

Kaikki lajit tarvitsevat nykyään näkyvyyttä, se on tärkeää vaikka jotkut eivät välitä siitä. Itse olen tehnyt asioita tähän mennessä hyvin, kehässä sekä sponsoreiden suhteen. Jotkut ajattelevat, että olen ehkä ylimielinen mutta ne ei ymmärrä sitä, että tämä laji vaatii näkyvyyttä ja some-arvoa, Housmand pohtii.

Kesäterveiset Housmand haluaa lähettää kaikille seuraajille, perheelle, yhteistyökumppaneille ja ystäville. Lisäksi hänellä on erityisterveiset kaikille jotka epäilevät häntä.

– Odottakaa rauhassa tulette kuulemaan minusta vielä paljon

Kuva: Teemu Siikarla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.