Glenn Sparv voitti jälleen vakuuttavasti: ”En aio istua kotona ja odottaa UFC:n soittoa”

Vaasasta maailmalle ponnahtanut vapaaottelija Glenn Sparv (17-4) voitti lauantai aamupäivällä Australiassa paikallisen AFC organisaation mestaruuden. Voitto oli Sparville 6:s putkeen.

Voitto tuli toisen erän TKO:lla Stu Darea (8-5) vastaan.

– Ottelu oli rankka, minulla kesti hetken päästä vauhtiin. Tunsin kuitenkin Stun murtuvan ja tiesin että voitto on lähellä.

– Loukkasin jalkani jossain kohtaa ottelua, se vaivaa hieman. Vamman laatu ja vakavuus selviää lähipäivinä.

Sparv on otellut aktiivisesti ympäri maailmaa eri organisaatioissa. Fanit ovatkin antaneet hänelle leikkimielisesti lempinimen ”Belt Collector”. Sparvin vyötäröä koristaakin tällä hetkellä 5:n eri organisaation vyöt.

Silti Sparv kertoo, että tulevaisuudessa tavoitteena on ”koti”, jossa otella ja luoda uraa.

– Luonnollisesti etsin tällä hetkellä jotain pysyvämpää. En aio kuitenkaan istua kotona ja odotella UFC:tä. Jatkan ottelemista ja katsotaan mihin se minut aikanaan vie.

– Toivottavasti pääsen ottelemaan ennen kesää, mitään ei ole vielä sovittu mutta alustavia puheita on jo ollut. Tämä elämäntapa on siinä mielessä täydellistä, ettei minulla olisi muuten varaa matkustella näin paljon ympäri maailma. Matkaamisessa, ottelemisessa sekä painonhallinnassa on omat haasteensa, mutta koen että alan olemaan melko hyvä tässä.

Faneilleen Sparv lähettää tutut kiitokset.

– Kiitos kaikille kannustuksesta ja seuraamisesta. En välttämättä enää ottele Suomessa, mutta yritän silti parhaani mukaan edustaa #FinnMMA maailmalla.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.