Glenn Sparv kohtaa lauantaina Bellator veteraanin ARES FC:ssä ”Aion tehdä sen mitä osaan parhaiten”

Miehemme maailmalla, Glenn Sparv on valmiina astumaan jälleen häkkiin. Alustana tällä kertaa uunituore ARES FC, maana Senegal ja vastustajana Bellatorissa kolme ottelua putkeen voittanut Gregory Babene (19-11).

Nappasin ”Teddybearin” kuulumiset näin reilu 24h ennen ottelua.

– Fyysisesti kaikki kunnossa, vielä muutama kilo tiputettavana. Harjoittelu on sujunut hyvin, ja vaikka ei olisikaan mennyt hyvin niin sillä ei ole minulle juurikaan merkitystä. Aion silti nousta häkkiin ja tehdä mitä osaan parhaiten.

– En varsinaisesti usko mihinkään treenileireihin, harjoittelen täysipäiväisesti ympäri vuoden. Viime aikoina olen keskittynyt enemmän nyrkkeilyyn ja pystyottelemisen paranteluun.

Vastaan Sparville tulee ranskalainen Babene, joka on urallaan otellut ympäri maailmaa, viimeisimmät kolme ottelua Bellatorin riveissä. Tosin viimeisimmästä kamppailusta on hieman yli 2 vuotta.

– En osaa oikein sanoa mitä häneltä voi odottaa, olen katsonut muutaman videon mutta eipä se loppupeleissä kerro mitä lauantaina tapahtuu. Minun pitää keskittyä omaan tekemiseeni. Hän ei ole otellut toviin, joten vaikea sanoa näkyykö hänen tekemisissään ”kehäruostetta”.

Ottelun järjestää upouusi Senegalilainen promootio ARES FC, jonka taustajehuna toimii Francis Ngannoun päävalmentajana tunnettu Fernand Lopez. Euro-Afrikkalainen organisaatio on tehnyt sopimuksen UFC:n kanssa, Lopezin mukaan jokaisen ottelijan sopimukseen on lisätty ”UFC-ehto”, jonka mukaan UFC voi napata promootiosta haluamansa ottelijat. Ilta näytetään myös suorana UFC Fight Pass suoratoistopalvelun kautta. Seuraavaa iltaa on kaavailtu maaliskuulle Ranskaan.

_ – Minulle ykkösprioriteetti on pysyä aktiivisena, niinkaun kun tarjouksessa on järkeä, olen valmis ottelemaan missä vain. Toivottavasti heidän tavoitteensa toteutuu ja pääsisin sinne ottelemaan, siitä on jo aikaa kun olen viimeksi otellut Euroopassa.

Sparv on sopinut ottelun myös tammikuulle, silloin vastaan asettuu kulttiottelija Shannon ”The Cannon” Ritch (57-88).

– Tammikuu ei vaikuta tähän otteluun mitenkään, lauantaina jälkeen lennän kotiin Suomeen, harjoittelen, ajan Venäjälle ottelemaan, ajan takaisin kotiin, harjoittelen ja valmistaudun kohti seuraavaa ottelua.

Vaikka tuleva ottelu on tiukasti jo mielessä, Sparv kerkeää lähettää tuttuun tapaan terveiset kotisuomeen kamppailukansalle.

– Kiitos kaikille tuesta, meitä ei ole täällä maailmalla monta, joten olen todella kiitollinen kaikista viesteistä joita teiltä saan. Suomalaisfanit ovat siitä mahtavia, että voitan tai häviän seisotte kulmassani.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.