FNF16 kortti täydentyy kovalla kotimaisella kohtaamisella

Marraskuussa oteltava Fight Night Finland 16-ottelukortti sai tänään täydennystä kun organisaatio julkaisi kahden kovan kotimaisen ammattilaisottelijan kohtaamisen.

Barreto Lahtea edustava Aleksi Lukkarinen (2-0) kohtaa MMA Team 300:sen  Kai Kararin (5-4).

FNF promootion pääjehu Perttu Haanpää lupailee vauhdikasta ottelua.

– Tässä kohtaa kaksi pitkää välisarjalaista. Molemmilla ukoilla raamia kunnioitettavat 185cm. Kararilla jäätävä kokemusetu 9 ammattilaisottelulla ja 15 amatööriottelulla. Lukkariselle on aiemminkin tuntunut vaikealta löytää vastustajaa Suomesta, eikä se mikään ihme ole, kun vastustajilla on näköjään varaa kieltäytyä tarjouksista..

Lukkarinen nähtiin viimeksi tositoimissa 2016 FNF13-illassa, jolloin hän kukisti kivikovan Mika Kurosen. Sen jälkeen hän on kärsinyt loukkaantumisesta.

– Lukkarinen on sellainen sympaattinen ja nälkäinen nuori leijona, jolle mielellämme haluamme tarjota ottelun. Uskomme myös että yleisö tykkää, koska Aleksi on niputtanut edellisetkin vastustajansa ennen täyttä aikaa.

Pitkän linjan veteraani Karar on viettänyt viime vuodet hiljaiseloa, viimeksi hän on kisaillut 2017 maaliskuussa. Silloin hän kaivoi tiukan voiton ranskalaisesta haastajasta. Kararilla alla mukava kolmen ottelun voittoputki.

– Karar taas on Karar, äijä omien sanojensa mukaan vetelee nyt viimeisiä matseja ja haluaa varmasti vielä näyttää nuoremmalle kaverille kaapin paikan. Todella mukava ja kokenut tapahtumiemme kävijä, joka on käynyt kovimmat kamppailunsa puntarilla.

Haanpää kertoo, että ottelijoiden taidot ja taustat huomioon ottaen luvassa on todella arvaamaton kamppailu, jossa kummallakin on mahdollisuudet voittaa.

 – Karar on todella monipuolinen ja lähtee haastamaan Lukkarista varmaan kaikilla mahdollisilla osa aluilla ja pyrkiikin sotkemaan Lukkarisen pakan, joka palaa pitkältä tauolta häkkiin. Kararilla alla nyt kaksi täyden ajan voittoa, joten tärkeitä häkki minuuttejakin on takana. Mutta riittääkö ja pääseekö Lukkarinen toteuttamaan lupauksensa nopeasta lopetuksesta?

Kortilla on aiemmin jo julkaistu kaksi thainyrkkeilyottelua, Sami Leino vs Pok Jääskäläinen sekä Simo Ukkonen vs Mikko Tirronen.

Lisäksi vapaaottelupuolelta, kortilla nähdään lukkopainikone ”Voittamaton” Tuomas Simolan ammattilaisdebyytti.

FNF16 otellaan 10.11. Karkkilan konepajahallilla.

KUVA: FNF

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.