FNF15: Niko Myllynen ja Jyri Mikkilä iskevät yhteen Karkkilassa

18.11. oteltava FNF15 otteluilta julkaisi tänään toisen ottelun kortiltaan.

Edellisen ottelun tapaan tämäkin ottelu on ”Suomi vs Suomi”, häkissä nähdään RNC Sports Clubia edustava Niko Myllynen (6-6) sekä Sports Academy #1 Jyri Mikkilä (2-2).

Fight Night Finlandin promoottori Perttu Haanpää odottaa kahden väkivahvan ottelijan kohtaamisesta tasaista mutta viihdyttävää vääntöä.

– Punaiseenkulmaan asettuu ”Karkkilan omapoika” Jyri Mikkilä, joka on tehnyt monta vuotta duunia Karkkilassa. Jos Mikkilä pääsee helposti painoihin, omaa hän todella komeat raamit ja voimatasot tähän painoluokkaan. Mikkilä on näyttänyt myrskynmerkkejä päästessään mukavuusalueelleen, eli mattoon ja vastustajan päälle, kaivaen sieltä erilaisia lopetusotteita. Toki nyt viime ajat pystyottelu legenda Maukka Cederlöfin kanssa treenaaminen onkin tuonut Mikkilälle uskoa omaan pystyotteluun.

Mikkilä nähtiin viimeksi tositoimissa toukokuussa FNF14 illassa, kun hän leipoi keskeytysvoiton pitkältä ottelutauolta palanneesta Marcus Peltosesta.

Myllynen on taas kipeästi voiton edessä, hän on hävinnyt kolme viimeisintä otteluaan. Viimeksi hän nousi häkkiin syyskuussa Yaltassa, jossa hän hävisi tiukan hajaäänituomion Dmitry Berenizille.

– Aina yhtä sympaattisella Myllysellä on kaksi eri persoonaa. Se, jonka kanssa otteluaamuna jutellaan mukavia hotellin aamupalalla, ja sitten se, joka tästä ihmissirkkelistä kuoriutuu häkissä.

– Ollaan jo pitkään verrattu Myllystä lajilegenda Mikko Rupposeen. Päälle päästessään Myllysen ground and pound on yhtä miellyttävää katsottavaa, kuin vastasyntyneen vauvan tuhina nukkuessaan.

Vaikka Myllysellä onkin viime otteluista tappiot alla, ei se kerro mistään muusta kuin siitä, että vastassa on ollut todella kovia ”metsureita”.

Otteluilta otellaan Karkkilan Liikuntahallissa.

Kuva: Fight Night Finland

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.