FNF15: Mika Kuronen kohtaa Ville Vanhasen Karkkilassa

Ammattilaisvapaaotteluilta FNF15 otellaan 18.11. Karkkilassa.

Kortin ensimmäinen julkistettu ottelu on tällä hetkellä kovassa suosiossa oleva Suomi vs Suomi kisailu jossa vastakkain iskevät FFG:n Mika Kuronen (2-3) sekä Primus Fight Teamin Ville Vanhanen (2-4).

Fight Night Finlandin promoottori Perttu Haanpää kertoo olevansa ottelupariin tyytyväinen, ja odottavansa viihdyttävää ja yleisöystävällistä taistelua.

– Odotan matsia, joka ei tule kestämään täyttä aikaa!
Molemmilla tappio alla ja molemmat haluavat nyt ehdottomasti voittaa.

Kuronen nähtiin viimeksi tositoimissa marraskuussa FNF13 illassa. Tällöin Kuronen kärsi tappion Aleksi Lukkariselle. Haanpää odottaa että väkivahva painija vie ottelun ilmavasti mattoon.

– Kurosen taktiikka on selvä, nopeasti iholle, Vanhanen näyttävästi katon kautta tontiin ja sitten alkaa Vanhasen hapenottokyvyn säätely, niin kauan että joku tulee nostamaan Vanhasen jalat ylös, että saadaan kaveri tajuihinsa.

Vanhanen otteli viimeksi Carelia Fight 13:ssa, jolloin hän kärsi tyrmäystappion Ivan Bogdanoville. Haanpää uskoo että Vanhanen lähtee hakemaan nopeaa lopetusta.  Tapojensa mukaan.

– Vanhasen taktiikka tulee olemaan se, että hetki mittaillaan etäisyyksiä ja sitten yritetään yleisön mieliksi lyödä Kuroselta pää irti. Vanhasen hanskoissa on niin paljon ruutia, että osuessaan voi käydä niin että vasta sunnuntai aamuna Kuronen tajuaa mitä on tapahtunut, missä hän on ja mikä vuosi on menossa.

Kortilta ei ole vielä julistettu muita otteluita, mutta Haanpää lupailee runsasta ja laadukasta ottelukorttia.

– Meillä on tulossa runsas ottelukortti ja nyt työpöydällä onkin tusina ottelua. Jos tehdään monta kuukautta duunia, ni olishan se sairasta jos se ois kahdessa tunnissa ohi, joista puolet on taukoja. Jos jengi haluaa tulla kattomaan mielettömän hienoa tapahtumaa jossa on matseja, niin 18.11 sitä saa Karkkilassa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.