FNF15: Grusander saa haastajan Ukrainasta

Marraskuussa Karkkilassa oteltava FNF15 ilta saa kovanluokan ottelun kortilleen kun amatöörien maailmanmestari Minna Grusander astuu häkkiin Ukrainalaista Elena Belayaa (1-3) vastaan.

Illan promoottori Perttu Haanpää on tyytyväinen saadessaan ”Brutskun ” ottelukortille.

– Minna Grusander on siitä harvinainen Suomalainen ottelija, että hän on ymmärtänyt sosiaalisenmedian, näkyvyyden ja tapahtumiin liittyvien omien asioidensa hoitamisen tärkeyden.
Sen lisäksi jos ottelija on vielä viihdyttävä häkissä ja sympaattinen ihminen, niin ilman muuta haluamme tarjota tällaiselle kaverille otteluita.

Ukrainalainen Belaya on ehtinyt otella ammattilaisena vasta reilun vuoden. Tässä ajassa hän on ehtinyt otella niin korsisarjassa kuin myös sarjaa alempana hiukkassarjassa.

Viimeksi hänet nähtiin häkissä kesäkuussa, jolloin hän nappasi uransa ensimmäisen voiton Nadedja Kantsirista käsilukolla.

Grusander ottelu viimeksi toukokuussa edellisessä GMT illassa, jolloin hän rymisteli ”Fight Of The Year” kandidaatissa Tiia Kohtamäen kanssa. Grusander voitti ottelun lopulta TKO:lla kolmannessa erässä.

Matchmaker Olli Hartikainen odottaakin naisten ottelusta viihdyttävää ja vauhdikasta.

– Kokemuksen puolesta ottelijat ovat samalla viivalla ja kummallakin on 4 ammattilaisottelua takana. Molempien listalta löytyy myös yksi yhteinen vastustaja Iman Darabi ja naiset ovat otelleet kertaalleen samassa illassa. Kevyen sarjan naisottelijat ovat varsin ohuessa, joten kaikki tuntevat toisensa hyvin.

– Näin on myös tässä tapauksessa, mitään suuria yllätyksiä ei luvassa osaamisen suhteen puolin eikä toisin. Vahvuudet ja heikkoudet on tutkittu tarkasti ja kumpikin urheilija tietää mitä on tarjolla. Mitään mittailua ja tunnustelua tuskin tullaan näkemään, uskon että tässä ottelussa mennään pellit auki alusta loppuun.

FNF15 otellaan Karkkilassa 18.11.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.