FNF14: Salmi kohtaa vaarallisen sambomestarin

6.5. Turussa oteltava FNF 14 -otteluilta on saanut kovanluokan lisäyksen kortilleen, kun kahdeksan ottelun voittoputkessa oleva Primus Fight Teamin Jani Salmi (9-2) kohtaa itseään paljon kokeneemman Liettualaisen Sergej Grecichon (22-9).

Cage Warriors farssista toipunut Salmi on tyytyväinen kun alle kolmen viikon päästä olevaan kamppailuun on löytynyt vastustaja.

– Todella kova ja ansioitunu ukko vastaana. Kaverilla todella hyvä lista ja otellu erittäin kovia ukkoja vastaan. Pirun tarkka pitää olla niin matossa kun pystyssä ja tässä matsissa ei tuu olee varaa omiin virheisiin, Salmi summaa.

Grecicho on suomalaisille tuttu ottelija, joka on usein ollut pelastajan roolissa, kun otteluiltaan tarvitaan pikaisella hälytyksellä korvaajaa. Yhteensä kahdeksan kertaa #FinnMMA kehissä nähty sambovelho on lukottanut mm Joni Salovaaran, Jerry Kvarnströmin sekä Jani Ridasmaan. Tappiot hän on kokenut vain isoimmille tähdillemme Anton Kuivaselle sekä Tom Niinimäelle.

Alla kolminkertaisella Sambon maailmanmestarilla on hieman pidempi ottelutauko. Hän on viimeksi kilpaillut joulukuussa 2015.

Grecicho on silti erittäin vaarallinen eikä häntä kannata ylenkatsoa hetkeäkään. Salmi on kuitenkin itsevarma ja uskoo oman vahvan pelinsä yllättävän vastustajan.

– Pidän oman pään kylmänä pelaan omaa pelii ja aijon murskata Sergejn samaan tapaan kun mun edelliset vastustajat. Eiköhän seki kovan grindin jälkee käännä selän ja tarjoo mulle kaulan. Yli 10 vuotee ei oo herraa lopetettu, mut nyt tulee sille päätös, Salmi lupaa.

FNF14 matchmaker Olli Hartikainen on myös otteluun tyytyväinen ja odottaakin huikeaa kamppailua.

– Liettualainen on kova testi maailman huipulle tähtäävälle nuorelle suomalaiselle. Tyylillisesti ottelijat ovat hyvin erilaisia ja molemmat ovat Suomessa tunnettuja kasvoja, joten luvassa on mielenkiintoinen kamppailu

Kupittaalla oteltavassa illassa nähtäviä muita huippunimiä ovat mm Patrik Pietilä, Minna Grusander sekä Juho Valamaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.