FNF14: Patrik Pietilän katse on jo kohti ulkomaan rahakehiä

Menneenä viikonloppuna Turussa oteltu Fight Night Finland 14 -tapahtuman pääkortilla vuoden toisen ottelunsa voittanut Patrik Pietilä (8-4) on tuttuun tapaansa iloinen mies.

Voitto Ville Yrjölästä (7-3) tuli rauhallisen ensimmäisen erän jälkeen lähes näytöstyyliin. Voitto irtosi kaikin tuomariäänin.

– Voitto tuli ja siitä pitää olla tyytyväinen. Meillä oli vähän sellainen idea että ekan erän voi hävitä, kunhan Ville joutuu tekemään töitä. Itse ainakin olin ekan erän jälkeen tosi tuore ja huomasimme että Ville vähän hapotti jo siinä. En näe et oli mitää vaikeuksia matsin aikana. Meni aika silleen miten yleensä mun matsit menee, Pietilä toteaa.

Moni hieraisi silmiään ennen tapahtumaa, kun kamppailusivusto MMAViking.com haastattelussa Pietilä erittäin itsevarmasti kertoi olevansa parempi kaikissa osa-alueissa vastustajaansa verrattuna. Tälläiset lausunnot ovat suomiskenessä melko harvinaisia, mutta Pietilän mukaan lausunnot kumpuavat kovasta tekemisestä ja sen tuomasta itsevarmuudesta.

– Oma tekeminen on ollut todella määrätietoista ja selvää jo pidemmän aikaa. Minä harjottelen kahdesti päivässä ja teen kaikki valinnat niin että minun harjoittelu ei kärsi.

Jos joku kuka käy töissä päivisin ja treenaa iltasin, tulee vastaan niin en näe siinä mitään syytä olla varma omasta voitosta. Mä teen kaiken että oon parhaassa mahdollisessa kunnossa häkissä ja jos joku voittaa minut siellä niin se on kyl saatanan kova ihminen, Pietilä lataa.

Tulevaisuudestaan Primus Fight Teamia edustavalla ottelijalla on selkeät näkymät.

– Mä toivon että Olli (Hartikainen) saa neuvoteltua mut johonki isoihin organisaatioihin, mutta jos ei nii jatkan FNF riveissä ja revin siellä päänahkoi kunnes näytöt riittää, Pietilä pohtii.

Kuva: Teemu Siikarla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.