FNF 15: Maniac palaa häkkiin

Karkkilassa 18.11. oteltava FNF 15 -ilta, koki vielä pieniä muutoksia vain muutama viikko ennen otteluiltaa.

Jyväskyläläinen Ville Vanhanen (2-4) joutui vetäytämään ottelustaan Mika Kurosta (2-3) vastaan loukkaantumisen takia.

Matchmaker Olli Hartikainen toimi kuitenkin nopeasti ja löysi korvaajan tilalle.

Häkkiin nousee pitkän tauon jälkeen Hardknocks Helsingin Mikko Ahmala (5-4).

– Pitkä ottelutauko alla ja oon yrittäny kesästä asti saada otteluu, mut joka paikas ollu kortit täynnä. Nyt sit jälleen kerran kysyttiin paikkaamaan lyhyellä varotusajalla, niin kyllä sillon lähdetään kun kysytään.

Viimeksi häkissä helmikuussa 2016 nähty Ahmala kertoo kärsineensä useista loukkaantumisesta, jotka ovat vaikeuttaneet paluuta. Hän ei kuitenkaan usko tauon näkyvän häkissä.

– Edellisen ottelun jälkeen on ollut kaksi leikkausta jotka on sotkenu ottelusuunnitelmia ja kuntoutukseen tahtoo yleensä mennä aikaa.

– Tottakai pitkä tauko on aina hieman stressaava, mutta en usko sen ainakaan kovin paljoa näkyvän ottelussa. En tiedä loppuuko ottelu lyhyeen, mutta täyteen aikaan se ei mene.

Vastustajastaan Ahmalalla ei ole paljoa sanottavaa.  Häkkiin mennään tekemään omia juttuja.

– Eväät voittoon katsotaan sit tilanteen mukaan, oon valmis otteleen joka osa-alueella, ja pyrin pitämään ottelun siellä missä saan eniten tuhoa aikaan.

Paikalle tulleille faneille Ahmala lupaa esitellä tuttua nonstop toimintaa. Siitähän Ahmala on lempinimensäkin saanut.

– Aion olla agressiivinen, sillä tyylillä on aikasempienkin vastustajien selkärangat katkennu.

Promoottori Perttu Haanpää kertoo olevansa tyytyväinen uuteen ottelupariin. Hän myös kertoo että viime hetken peruuntuminen on aiheuttanut harmaita hiuksia.

– Kuulimme, että Vanhanen jää kortilta pois. Ei siinä alettu edes syitä kyselemään, vaan pyörä oli laitettava pyörimään. Karkkilan tapahtuman budjetti on rajallinen, joten kaivoin jo omat treenikamatkin esiin ja olin melkein valmis paikkaamaan Vanhasta.

– Samassa muistin, että Ahmala laittoi mulle alkuvuodesta viestin, että olisi käytettävissä. Joten ei muuta kun puhelu Hartikaiselle. Hartikainen aloitti taikatemppujen teot ja loppu onkin sitten tässä.

Kuva: Fightsport arkisto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.