FNF 15: Aleksi Putkonen kohtaa Jesse Koivuniemen

Marraskuussa iskettevä FNF 15 iltama julkaisi kortiltaan jälleen yhden mielenkiintoisen ”SuomivsSuomi” ottelun.

Primus Fight Teamin nuori härkä Aleksi Putkonen (1-2) kohtaa painijyrä Jesse Koivuniemen (1-2).

Fight Night Finlandin matchmaker Olli Hartikainen luonnehtii ottelua kahden fyysisen nuoren miehen mittelyksi jossa vahvoilla on oman pelinsä aiemmin käyntiin saava.

– Molemmat urheilijat ovat varsin isokokoisia kevyeen sarjaan, joten kamppailu käydään catch weight painoluokassa 72.6 kg eli 160 paunaa. Koivuniemi tunnetaan varsin fyysisenä ottelijana ja hänen ilmeinen vahvuus on väkevä ja painostava paini. Putkonen on varsin monipuolinen ottelija, jolla on viimeisissä otteluissa ollut hieman vaikeuksia saada konetta käyntiin.

– Ottelun lopputuloksen kannalta oleellisin asia on oman ottelurytmin löytäminen. Uskon, että aloitteet käsissä pitävä ottelija on tässä kohtaamisessa vahvoilla. Kummallakin urheilijalla on työkalupakissa riittävästi välineitä ratkaista ottelu ennen täyttä aikaa

Putkonen nähtiin viimeksi kehässä noin vuosi sitten, jolloin hän hävisi TKO:lla Arman Popalille Superior FC 14 illassa. Koivuniemi nappasi uransa ensimmäisen voiton helmikuussa kuristamalla Marko Tanin tyylikkäällä anakondakuristuksella Seinäjoki Fight Nightissa.

FNF15 otellaan Karkkilassa 18.11. ja kortille aiemmin julkaistuihin nimiin kuuluuvat Niko Myllynen, Ville Vanhanen, Hannu Nylund, Jyri Mikkilä sekä Mika Kuronen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.