FinnMMA Awards 2020 – Vuoden soturit

2020 jää historian kirjoihin synkkänä vuotena. Covid-19 iski alkuvuodesta maailmaan kuin hyökyaalto. Viruksen seuraukset ovat varmasti kaikilla tiedossa. Maailmanlaajuisesti tauti on vienyt yli 1,5 miljoonan ihmisen hengen, sairastuneita on yli 78 miljoonaan. Tuhansia isoja ja pieniä yrityksiä on ajautunut konkurssiin, satoja tuhansia ihmisiä on ajautunut työttömiksi. Taloudelliset seuraukset tulevat vaikuttamaan vielä vuosikausia elämäämme.

Yksilötasolla vaikutukset ovat myös olleet kovat, niin henkisesti kuin fyysisesti. Yksinäisyyttä, masennusta, harrastusten pakkotauotusta, sosiaalisten tapahtumien loppumista. Eristäytymistä, fyysisen kontaktin välttämistä.

Vaikea vuosi.

Senpä takia haluan antaa tämän pienen kunnianosoituksen tänä vuonna kaikille suomen kamppailijoille, niin ammattilaisille kuin myös harrastelijoille. Salin omistajille, valmentajille, tapahtumien promoottoreille, talkootyöläisille, teille kaikille.

Kiitos kaikille treeneissä käyneille. Vaikka se olisi ollut vain yksi kerta niin mahtavaa duunia. Sinne sohvalle on niin helppo jäädä makaamaan ja miettimään vaan kusisia ajatuksia. Kiitos kun olet ollut tukemassa kotisaliasia, omaa coachiasi. Kiitos kun olet tarjonnut treenikavereille mahdollisuuden nollata muut ajatukset ja keskittyä siihen suoritteeseen.

Kiitos kaikille coacheille, jotka jaksaa grindata vaikka treeneissä kävijät olisi tippuneet ihan muutamaan. Niille muutamalle se on varmasti ollut elintärkeä tunti, poissa jatkuvasta koronauutisoinnista, poissa siitä arjesta. Kiitos kun olette treenien jälkeen jäänyt jauhamaan paskaa siihen tatamin reunalle ja jaksaneet pitää hyvää henkeä yllä.

Kiitos kaikille salinomistajille jotka on varmasti viettäneet unettomia öitä rajoitteiden, laskujen, vuokrien ja palkkojen kanssa. Kiitos kun olette tarjonneet sen mahdollisuuden tulla hetkeksi pakoon maailmaa.

Kiitos kaikille fightereille jotka ovat tänä vuonna tarjonneet meille kotikatsomon sotureille hienoja hetkiä. Vaikka emme ole päässeet hurramaan paikan päälle niin kotisohvalla on koettu väkeviä tunteita niin onnistumisissa kuin tappion hetkillä. Kiitos kun olette jaksaneet jatkaa yrittämistä, kiitos kun olette nähneet vaivan tehdä niitä somepäivityksiä, jakaa niitä kuvia ja videoita ja tykätä fanien kommenteista.

Kiitos promoottereille jotka ovat uskaltaneet alkuvuonna pistää showta pystyyn, kiitos myös niille promoottoreille ja kisajärjestäjille jotka ovat tehneet sen vaikean mutta pitkällä aikavälillä varmasti oikean ratkaisun ja jättäneet tapahtuman tekemättä.

Kiitos kaikille sisällöntuottajille, jotka ovat jaksaneet tuottaa podcasteja, haastatteluita, analyysejä, uutisia. Jokainen luettu sana, tai kuultu sekuntti on tuonut hetken vapautuksen nykyisestä normaalista.

Kiitos kaikille jotka ovat jaksaneet jatkaa, kiitos kun ette ole luovuttaneet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.