FinnMMA Awards 2017: Vuoden ottelija

JamiKuparinen.com jakaa näin vuoden lopuksi muutamassa eri kategoriassa leikkimieliset ”FinnMMA Awardsit”, joilla halutaan palkita ja muistaa vuoden aikana menestyneitä sankareitamme.

Viimeisenä palkintona jaetaan ”Vuoden ottelija” jolla halutaan muistaa vuoden aikana eniten saavuttanutta/suurimmat urotyöt tehnyttä kisaajaa.

Haluan kuitenkin muistuttaa että vaikka palkinto jaetaankin vain yhdelle tai tässä tapauksessa kahdelle ottelijalle, niin jokainen kisaaja joka on matolle, kehään tai häkkiin noussut on vuoden ottelija.  Arvostus on valtava teitä kohtaan.

Pitemmittä puheitta Vuoden ottelija(t)

One Reply to “FinnMMA Awards 2017: Vuoden ottelija”

  1. Jamin jutun mainitsemat Silanderin 2017 vuoden vastustajien rekordit ovat kyllä komeat, mutta ”paras päivä leima” oli ottellijoilla jo muutama vuosi sitten. Tarkastellaan kolmen viimevuoden rekordeja, näyttää vastustajien tämän hetken tason. Yhteensä 12 voittoa 12 tappiota ja oliko yksi tasuri. Shimizu tuli suomeen kuuden tappion putki päällä ja uskomattomat kahdeksan ottelua ilman voittoa. Hänen paras sijoitus Fight Matrix sivustolla ollut 20 nyt 385. Felippen sijoitus nyt 324 kun parhaimmillaan 72. Branchuk ainoa joka edelleen jollakin tasolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.