FinnMMA Awards 2017: Vuoden lopetus

JamiKuparinen.com jakaa näin vuoden lopuksi muutamassa eri kategoriassa leikkimieliset ”FinnMMA Awardsit”, joilla halutaan palkita ja muistaa vuoden aikana menestyneitä sankareitamme.

Tänään palkinnon saa vuoden paras lopetus.

Katso alta minun ja Mikael Silanderin kooste vuoden 5:stä parhaasta lopetuksesta.

10 Replies to “FinnMMA Awards 2017: Vuoden lopetus”

 1. Missä abdul Hussein lopetukset v**u noi lopetukset oli ihan v**n normi lopetuksia ellei suomalaiset ei oo nähny vastaava ennen kun pitää listata Top 5 oli mielestäni top 5 paskimmat matsit

   1. Se ei vissiin liity tohon lopetukseen mitenkään? Lisäks käy kattoo rekordi muistaakseni 3 voittoa putkeen ei oo joka toinen

    1. Repo käyny matossa nukkuu enemmän kun omassa sängyss… Ei tarvii matikan tunnilla asti käydä et voi laskee Tuukan nukkumatit(Itkut) 😂Eiks tää jami oo kertaalleen laitettu jäähylle vois laittaa takas mitä vittuu tää tietää edes vapaaottelusta jätkä joka on amatööri pitää jtn helvetin Sivuu👍👍mikäs siinä jos haluu tehdä hyväntekeväisyyteen tee vittu jotain millä on arvoa edes rahallisesti 💥💥⛳️💰💰💰💰💰💰💰

     1. Hei nyt vähän kunnioitusta näille ottelijoille. Tuukka on ansaitusti TOP 1 tällä listalla ja on todistanut sen hienosti monellakin lopetuksella. Jos sulla on jotain mielipiteitä niin kirjoita ne asiallisesti että niistä voisi keskustellakkin.

      Kyllä Abba ansaitsee pienen noston hienoista matseista ja millä tavalla se saa matsin näyttämään niin yhdensuuntaiselta dominoinnilta ( Katsokaa amatööreissäkin miten on niputtanut vastustajat samalla tavalla kuin nyt ammattilaisenakin)

      Varmasti lähivuosina tullaan huomaamaan Abbasta kuinka taitava ja älykäs ottelija hän oikeasti on, mutta raadit etsivät tässä hienointa lopetusta/tyrmäystä ja Tuukan lopetus oli mielestäni myös todellakin TOP1 ja Tuukan matseista ois voinu olla viel edellinen matsi Cage 41!

      T: Abban broidi

     2. Jätkäl ittellää ei oo tullu hiki ku pelatessa pleikkaa ja silti huutelee täällä muille. Mene salille reenaa ja kouluu opettelee lukee, sen jälkee voit tulla internettii huutelee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.