EuroFC:n tarina päättyi konkurssiin

Suomalaisvetoinen vapaaotteluorganisaatio European Fighting Challenge (EuroFC) on hakeutunut konkurssiin. Asia tuli ilmi perjantaina sosiaalisessa mediassa kiertäneisiin dokumentteihin.

EuroFc aloitti toimintansa 2016 suurin tavoittein. Ensimmäiseen EuroFC 01 -iltaan organisaatio oli asettanut suuret odotukset. Metro Areena oli tarkoitus saada täyteen.

Kortille kiinnitettiin huippunimiä ympäri Eurooppaa kuten Tom Niinimäestä ja Soren Bak.

Valitettavasti EuroFC:n tavoitteet eivät yleisömäärän osalta toteutuneet.

Seuraava tapahtuma oli ehditty suunnitella Prahaan helmikuun alkuun, mutta alle kuukautta ennen h-hetkeä,  organisaatio ilmoitti peruuttavansa koko otteluillan.

– 2016 aikana huomasimme, että tavoitteemme vaativat enemmän resursseja kuin oli odotettu. Meidän pitää mietti uudelleen lähestymistapaamme, organisaation operatiivinen johtaja Oscar Eklöf totesi uutistiedotteessa.

Samassa tiedotteessa yrityksen toimitusjohtaja Jarno Kukila ilmoitti siirtyvänsä pois toimesta ja keskittyvänsä enemmän myyntiin ja yhteistyökumppaneihin.

Alkuperäinen suunnitelma oli aloittaa toiminnat uudelleen 2018, mutta uusimmat käänteet viittaavat siihen, että tämä mielenkiintoinen ja ennakkoluuloton organisaatio on tullut tiensä päähän.

EuroFC:n taustajoukut eivät olleet halukkaita kommentoimaan asiaa tässä vaiheessa.

Kuva: Fightsport

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.