DreamFight on todellisuutta, McGregor ja Mayweather kohtaavat elokuussa

Yksi puhutuimmista otteluista miesmuistiin on nyt todellisuutta. UFC:n kevyensarjan mestari Conor McGregor kohtaa nyrkkeilyn suurimman tähden Floyd Mayweatherin.  12-eräinen nyrkkeilyottelu käydään 26.8. Las Vegasissa.

Dana White kertoi historiallisen ottelun taustoja ja faktoja SportsCenterin haastattelussa.

– Voin kertoa, että kaikkien osapuolet ovat tyytyväisiä tähän ottelusopimukseen. Vaikea nähdä että kenelläkään olisi mitään hampaankolossa. Neuvottelut menivät hyvin Floydin kanssa. Ne menivät itseasiassa paremmin kuin ennakoin, White kertoo.

 

Dana White kertoi myös että ottelu on tehty puhtaasti faneja varten.

– Jos olet kamppailulajien ystävä, tämä vuosi tulee olemaan yksi parhaimpia vuosia ikinä. Floyd ja Conor ottelevat, GGG ja Canelo ottelevat. UFC:llä ja nyrkkeilyllä on luvassa hieno loppuvuosi.

Tätä ottelua ei pistetty pystyyn ilman hyvää syytä, tämä on se mitä ihmiset vaativat. Tämä on puhutuin ottelu planeetalla. Ja se tulee olemaan historian isoin ottelu koskaan. Voitte olla asiasta kuinka pahaa mieltä haluatte, kaikki haluavat silti nähdä tämän, White toteaa.

Otteluilta on täysin nyrkkeilypainotteinen, eli muita vapaaottelijoita ei tulla kortilla näkemään.  Mayweather ja McGregor ovat hiillostaneet toisiansa jo pidemmän aikaa haastatteluissa ja sosiaalisessa mediassa, ja tilanteen odotetaan tästä vain kuumenevan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.