Cyborg höyhensarjan titteliotteluun UFC 204-illassa

Pitkään maailman parhaana naisottelijana pidetty Cristiano ”Cyborg” Justino (17-1-1) kohtaa heinäkuun UFC 204-illassa Megan Andersonin (8-2). Panoksena on UFC:n naisten höyhensarjan kiistaton mestaruus.

Aiemmin kyseisen vyön itselleen voittaneelta Germaine De Randamieltä on riistetty mestaruus UFC:n toimesta.

UFC:n lyhyen tiedotteen mukaan GDR menetti vyönsä, koska on toistuvasti kieltäytynyt kohtaamasta ykköshaastaja Cyborgia. Lisäksi UFC korosti, että mestarin on puolustettava vyötään haastajia vastaan.

Anderson on naisorganisaatio Invicta FC:n hallitseva mestari, ja hänet on nähty viimeksi tositoimissa tammikuussa, jolloin hän kukisti Charmaine Tweetin.

Cyborg on ollut otsikoissa erinäisistä syistä. Hän siirtyi UFC:n alaisuuteen alunperin maaliskuussa 2015, jonka jälkeen hän on otellut kahdesti voittaen molemmat ottelut lopetuksella. Otteluiden välissä Cyborgilla on ollut kitkaa organisaation kanssa mahdollisuusesta otella omassa luontaisessa painoluokassaan.

Cyborgin piti otella Holly Holmia vastaan höyhensarjan vyöstä, mutta hetkellinen dopingkäry esti tämän. USADA myönsi myöhemmin Cyborgille takautuvan poikkeusluvan käryn aiheuttaneesseen lääkkeeseen ja koko tialnne osoittautui aiheettomaksi.

UFC 2014 otellaan 29.7. ja kortilla nähdään mm Jon Jones vs Daniel Cormier revanssi, sekä kauan odotettu Robbie Lawler vs Donald ”Cowboy” Cerrone.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.