Carelia Fight 14: Joni Sarkala lähtee hakemaan lopetusta tavalla tai toisella

Launtaina 1.9. otellaan Imatran Urheilutalolla Carelia Fight 14 otteluilta, joka tarjoilee tuttuun tapaan taas laadukkaan kortin täynnä huippunimiä.

Yksi heistä on lahtelainen ”taistelukääpiö” Joni Sarkala (3-5).

– Fiilikset hyvät! Ei jännitä kauheesti. Hyvä ja itsevarma olo.
Ottelu viikko enään herkistelyä ja kevyttä jumppailua. Painonveto etenee ajallaan ja ei pitäis aiheuttaa ongelmia.

Hän kohtaa venäläisottelija Denis Ignatevin (2-2-1), jonka monet muistavat viime Carelia Fightista. Ignatev otteli sitkeästi täydet kolme erää Hannan Housmandia vastaan.

 – Odotan mielenkiinnolla Denisin kohtaamista. Olin katselemassa viime vuonna paikanpäällä hänen matsinsa Housmandia vastaan ja se oli yksi illan parhaimpia! Kaverilla on hyvä ja sähäkkä pysty mutta matossa ei oikein vakuuttanut eli eiköhän me tonttiin mennä tässä matsissa ja ruuvataan se lopetus siellä!

Sarkala otteli viimeksi joulukuussa, jolloin hän otti tähän astisen uransa isoimmista voitoista Gran Canarialla paikallista tähteä Thiago Martinsia vastaan (11-9). Tämän jälkeen Sarkalaa ei ollakkaan häkissä nähty.

– Canarian reissu oli opettavainen ja kerto paljon omasta osaamisesta siellä maton puolella. Vastassa siellä oli kuitenkin bjj musta vyö ja todella kokenut kaveri.

– Kevät meni odottaessa että saisi matsin jonnekkin. Kävin BJJ NoGI SM-kisoissa  painimassa mistä irtosi 4 väännön jälkeen pronssi sarjassa 73.5kg sinivyöt.

– Huhtikuussa tuli vastaan elämän takaiskuja äitini pois nukkumisen muodossa mikä söi motivaation treenaamiseen hetkeks kokonaan. Nyt taas kuitenkin mennään kovaa eteenpäin!

Launtaille Sarkala lupaa vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

– Ihmiset löytäkää tienne paikanpälle katsomaan tapahtumaa! Vapaaottelu on parasta paikanpäällä katsottaessa! Mun matsissa ei tulla näkemään kaikkia kolmea erää vaan se lopetus kaivetaan tavalla tai toisella!

Carelia Fight illassa nähdään ammattilaiskortin lisäksi tuttuun tapaan Suomi Cup amatööritapahtuma.

Kuva: Joni Sarkala

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.