Cage 43: Salmimiehen vastustaja jälleen vaihtoon viime hetkellä ”Vastustajasta en osaa sanoa oikein mitään”

Lauantaina 28.4. Cage 43 -illassa Suvi Salmimies (8-5-1) astuu organisaation häkkiin 11-kertaa.

Salmimiehen oli määrä kohdata brasialalainen huippulupaus Luana Carolina (4-1), mutta #FinnMMA kirous iski tuttuun tapaan ja vastustaja meni vaihtoon loppumetreillä. Uuden vastustajan löytyminen osoittautui melko haasteelliseksi, jopa Suomivapaaottelun pelastajaksi nimetty Marius Mažulis joutui tarjoamaan ”eioota”.

Lopulta Cage matchmaker Jukka Paananen veti jäniksen hatusta ja löysi Espanjasta Zejna Kranticin (Organisaation ilmoittama lista on 3-2).

Vastustajan vaihdos luonnollisesti harmitti Salmimiestä, mutta kokenut ottelija ymmärtää pelin hengen.

– Alkuperäinen ei itse asiassa tällä kertaa loukkaantunut vaan häipyi isompiin kehiin. Ymmärrettävää sinänsä, sillä kyllä minäkin suuren tilaisuuden tullen nostaisin kaasujalkaa. Tiedän myös Cagen suvaitsevan sellaista pesästä lähtemistä.

– Vastustajasta en osaa oikein sanoa mitään muuta kuin, että meille on kerrottu oikean rekordin olevan erilainen. No mitä sitä turhaan spekuloimaan, otetaan aikuinen nainen vastaan, kun kerta tietää minne on tulossa.

Krantic on sinänsä mysteeriottelija, että hänestä ei löydy juuri mitään materiaalia, yhtä amatööriottelua lukuunottamatta. Suositus tulospalvelut Sherdog sekä Tapology tarjoavat hänen listakseen 0-0, joka osin selittyy sillä että pienemmissä maissa harvoin ottelujärjestäjien prioriteetti on lähettää tapahtuman tulokset eteenpäin.

Aiemmin vastaavassa tilanteessa NFC 2 -illassa ollut Salmimies lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina mutta kertoo ottavansa Kranticin vakavasti. Valmistautuminen otteluun on tehty tarkasti Porissa.

– Odotan lyhyttä ottelua, mutta valmistaudun aina ottelemaan täyden ajan. Ei turhia virheitä mun puolelta, tai hämmentymistä siitä, jos meneekin täyteen aikaan.

– Valmistautuminen on mennyt hyvin. Oon löytänyt Porista Yrjölän Villestä hengenheimolaisen tavallaan tyylillisesti. Ville tykkää kans käyttää kaikki pienetkin mahikset tuottaa kiusaa kaverille ja se on sopinut sitten mulleki, ku on oppinu ja saanu käyttää itseki niitä enemmän ja oikein puhjennut kukkaan. Se on ollu kyl yks huippujuttuja. Pystyähän mie tässä matsien välissä eniten oon reenannu ja ruuvannu sparreissa. Välil ollu nopeampia päiviä ja välil tuntunu kovin hitaalta, mut eihän se kroppa mikään kone ole.

Salmimiehelle otteluillassa on oman ottelun lisäksi extrajännitystä, kun elämänkumppani Jesse Urholin tekee vapaaotteludebyyttinsä illan avausottelussa. Paikalle onkin tulossa odotusten mukaan äänekäs Pori/Kouvola kannatusjoukko.

Tervetua taas paikan päälle katsomaan tai Ruutu Plussasta vakoilemaan. 8 ammattilaisottelua on jo iso ilta ja antakaa sit kauheat aplodit, kun illan avaa Jesse Urholin ihan ekassa vapaaottelumatsissaan ikinä. Pori karjuu sit yleisös ihan valtoimenaan, eikö?
Cage 43 otellaan 28.4. Helsingin Kulttuuritalolla. Kortilla nähdään Salmimiehen lisäksi myös; Aleksi Toivonen, Patrik Pietilä, Mika Hämäläinen, Jesse Urholin, Olli Santalahti, Edward Walls, Toni Lampinen sekä Matteus Lähdesmäki.
Kuva: Teemu Siikarla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.