Cage 43: Mika Hämäläinen palaa häkkiin luottavaisin mielin” Mukava päästä taas täräyttelemään”

Primus Fight Teamia edustava Mika Hämäläinen (8-1) astelee lauantaina häkkiin Cage 43 -tapahtumassa melkein kahden vuoden tauon jälkeen.

Hämäläiseltä repesi rintalihas harjoitustilanteessa 2016, ja viime ajat onkin mennyt kuntoutuksen parissa. Nyt paikat ovat kunnossa ja 28.4. Hämäläinen kohtaa Espanjalaisen Ilia Topurian (4-0).

– Odottavat on tunnelmat, mukava päästä taas pitkän tauon jälkeen vähä tärräyttelee.

– Kondis on tosi hyvä ja terävämmäks tullut koko ajan mitä lähemmäks matsi tulee, valmistautumis aika (kovissa jumpissa) ois voinu olla toki pidempikin.

Hämäläisen vastustaja Topurian palaa itsekin pidemmältä tauolta. Hän on viimeksi otellut niin ikään 2016, tällöin hän voitti paikallisen Mix Fight Eventsin mestaruusvyön.

– Oli kiva saada tämmönen nuori, nälkäne n ja itsevarma kaveri vastaan. Mulle otellessa on tärkeetä tarjota ihmisille viihdyttävää ja jännittävää meininkiä. Kun on tällanen kaveri vastassa niin uskon että tempo tulee oleen kova ja yleisö viihtyy.Ei tässä kuitenkaan enää nuoremmaks tuu.

– Matsiin vois tehdä kaikkia hienoja suunnitelmia mutta ne kaikki lentää kuitenki romukoppaan heti ku tuomari sanoo ”fight” joten tyydyn lupaamaan tuttua ja turvatonta mikamatti meininkiä.

Vaikka lauantain ottelu merkitsee Hämäläiselle paluuta rakastamansa lajiin pariin, tulevaisuuden suhteen hän ei uskalla vielä tehdä suurempia päätöksiä.

– Mulla matsit mennään yks kerrallaan, koska nää on koko perheen projekteja kun ruvetaan valmistautumaan, ja vaatii raakasti joustoa kotiväeltä.

Itse ottelun lisäksi Hämäläinen kertoo odottavansa lauantai-illalta sitä kuuluisa Kulttuuritalon tunnelmaa, jonka ymmärtää vasta paikanpäällä oltuaan. Loppuun tuttuun tapaan Hämäläinen lähettää #trademark terveiset lukijoille.

– Kultsa on upea paikka otella, pari kertaa oon päässy kapuumaan siihen täyteen ammuttuun colosseumiin ja aina ollut ihan huikea vastaanotto, veikkaan että nyt on vähintään yhtä kova meininki.

– Jos on ollu MikaMattia ikävä niin kohta on ikävä korkeintaan äitiä ku ruvetaan sanoon kintaalla käsipäivää!! tervetuloa kultsalle!

Cage 43 otellaan 28.4. Helsingin Kulttuuritalolla. Kortilla nähdään Hämäläisen lisäksi myös; Aleksi Toivonen, Patrik Pietilä, Suvi Salmimies, Jesse Urholin, Edward Walls, Toni Lampinen sekä Matteus Lähdesmäki.

Kuva: Fightsport arkisto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.