Cage 42: Anton Kuivanen kohtaa brasilialaisen lopetuskoneen

Helmikuun Cage 42 on löytänyt pääottelunsa.

Loukkaantumistauolta palaava Anton Kuivanen (24-10) kohtaa nuoren brasilialaisen Junior Maranhaon (16-6).

Elias Alves ”Junior Maranhao” da Silva on 25-vuotias nouseva tähti, joka on kerännyt meriittejä vapaaottelun lisäksi myös potkunyrkkeilyssä. Hän on tällä hetkellä vakuuttavassa neljän ottelun voittoputkessa. Hän on lopettanut viisi viimeisintä voittamaansa vastustajaa ensimmäisessä erässä.

Kuivanen otteli viimeksi helmikuussa, jolloin hän voitti Tetsuya Yamadan tyylipuhtaasti tuomariäänin. Voitto katkaisi kahden ottelun tappioputken. Tämän jälkeen hän on kärsinyt loukkaantumisista, jotka ovat estäneet häkkiin palaamista.

Illan muista ottelijoista ei ole vielä tiedotettu.

Cage 42 otellaan 17.2. tuttuun tapaan Helsingin Kulttuuritalolla.

One Reply to “Cage 42: Anton Kuivanen kohtaa brasilialaisen lopetuskoneen”

  1. Nyt vapaaottelija kansa, korkea aika äänestää, halutaanko pääotteluun suomalaisten vastustajaksi ”brassi paisteja”, Cage teki tämän taas. Halli kun jätetään nyt tyhjäksi, on ensi kerralla Cagen pakko nostaa vastustajien tasoa!
    Jos Juholle löytyy puhtaan rekordin omaavia vastustajia, miksei niitä löydy (kelpaa) muille ? ? Katsokaa Tapology sivustolta, miten vastustajan rekordi rakennettu. Miltä kuulostaisi Suomessa jossa 14-6 saldon omaavalle ottelijalle tuotaisiin 0-1 saldon vastustaja. Se kuulostaisi kusetukselta, ja niin sitä se on Brasiliassakin. Kaveri päässyt jo kaksi kertaa ottelemaan jenkkeihin, saldona kaksi tappiota, Nyt pääsee Suomeen, eli rahat pois hölmöiltä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.