Cage 41: Tuukka Repo kohtaa albanialaisen tyrmääjään

Marraskuussa oteltava Cage 41-otteluilta on lisännyt kortilleen takuuvarmasti yleisöä viihdyttävän kohtaamisen, missä vastakkain on asetettu kaksi nuorta lopetushakuista ottelijaa.

Järvenpääläinen vasta 21-vuotias Tuukka Repo (4-1) kohtaa Kreikassa harjoittelevan Klaudio Vecanin (5-2). Molemmat ottelijat ovat lopettaneet valtaosan otteluistaan brutaaleilla tyrmäyksillä.

25.11. oteltava ottelu on Revolle kolmas tänä vuonna. Miehen itsensä mukaan kovimmalla aktiivisessa ottelurytymissä on kuitenin mieli, ei keho.

–  Paikat kestää hyvin, psyykehän tässä eniten kärsii kun kokoajan matsi edessä ja sata tuhatta harjoitusta päivässä. Aamut on pahimpia niikune ”TYÄ_ukotkin” kertoo.

Vecani on otellut pääosin kreikkalaisissa otteluilloissa, jossa hän ehtikin rakentaa mukavan neljän ottelunvoittoputken, joka katkesi kuitenkin elokuussa ACB:n otteluillassa. Vecani on lopettanut kaikki vastustajaansa, viimeiset kaksi iskuilla. Repo myöntää kuulleensa tarinoita Vecanin iskuvoimasta.

– Olen kuullu että on paljon lopetuksia mutta mitä niillä on väliä, ei se mua ole lopettanut.

– Vaikka en olekaan hänen matseja oikeen katsonut niin tuskin se samallailla on vihuja kaatanut. Lapsikin pystyy tyrmätä hyvällä lyönnillä, ongelma on siinä vaan että osuuko.

Repo otteli viimeksi syyskussa Cage 40 -illassa, jolloin hän tyrmäsi Vitezslav Rajnochin ensimmäisessä erässä. Voitto oli Revon toinen putkeen. ”Kuningas” Repo lupailee samoja otteita myöskin marraskuulle.

– Toivottavasti tarjotaan samaa, mutta senhän näkee vasta matsipäivänä mitä lautaselle annetaan.

Marraskuun jälkeen vapaaotteluskene jää ansaitulle talvilomalle, ja katse kääntyy kohti seuraavaa vuotta. Repo ei vielä osaa arvioda missä tai ketä vastaan hän seuraavaksi ottelee, mutta resepti sinne pääsemiseen on selkeä.

– Satoja tunteja on oltu salilla, seuraavaksi satoja tunteja lisää

Kuva: Antti Närhi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.