Cage 41: Joni Salovaara kohtaa vaarallisen jenkin ”Vaikuttaa olevan varsin tosissaan”

Lauantai-iltana oteltavan Cage 41 -tapahtuman pääottelussa nähdään tuttuun tyyliin Espoon Kehähaiden Joni Salovaara (18-9).  Häkin toiseen päähän on lennätetty Yhdysvalloista paikallisen pienorganisaatio CFFC:n mestari Alex Gilpin (9-1).

Salovaara kertoo olevansa erittäin tyytyväinen vastustajaan. Gilpin edustaa tyyliltään juuri sellaista ottelijaa, jota ulkomailla oteltaessa kohtaa lähes joka tasolla. Vahvaa ja fyysistä painijaa, joka osaa tarvittaessa myös iskeä pystyssä.

– Tämä on hieno mahdollisuus minulle, hyvä ja urheilullinen vastus motivoi kyllä laittamaan kaikki peliin.

Gilpin on viimeksi otellut lokakuussa, jolloin hän puolusti höyhensarjan mestaruuttaan onnistuneesti. Voitto irtosi paikallisesta ottelijasta ensimmäisessä erässä.

Salovaara otteli syyskuussa kirjaimellisesti viime hetken paikkaaja vastaan, kun vain noin 24h ennen häkkiin astumista paikalle lennätettiin ukrainalainen Alexey Oleinik (11-13).  Odotusten mukaisesti Salovaara möyhensi vastustajan lopulta keskeytyskuntoon kolmannen erän alussa.

Ulkomaiset vedonlyöntiyhtiöt, jotka ovat tarjonneet kohteita Cage 41 -iltaan, ovat vakuuttuneet Gilpinin potentiaalista, ja tarjonneet hänelle varsin runsasta ennakkosuosikin asemaa. Salovaara kertoo huomanneensa asian, mutta olevansa lähinnä huvittunut tilanteesta.

– Itselleni ei ole siunaantunut ainuttakaan vedonlyöntitoimistoa (vielä) yhteistyöhön. Niin en osaa sanoa kertoimista enempää. Ei olisi ensimmäinen kerta kun mun voitolla tuttavat käärii joululahjarahoja.

Paikalle tuleville katsojille Salovaara lupaa vapaaotteluviihdettä koko rahalla.

– Kyllä tarkoitus on Amerikan mestarille järjestetään kunnon tivoli lauantaina Kultsalla ja mä heiluttelen tahtipuikkoa.

Kuva: Fightsport/Teemu Siikarla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.