Cage 40: Edward Walls valmiina Cageen ”Olen artisti ensin, sitten tappelija”

Cage 40 juhlaillassa nähdään monia mielenkiintoisia nimiä, yksi niistä on Cage debyyttinsä tekevä tuore kiinnitys Edward Walls (4-2).

Amatöörinä Cage Challengerissa esiintynyt Walls on ehtinyt otella monessa muussa pienemmässä illassa ,mutta kertoo että orgnisaatio ei vaikuta hänen suoritukseensa.

– Oon tehny tätä jo aika monta kertaa Ja kyseessä on jälleen yksi matsi mutta vain uudessa organisaatiossa, joten ei ole sen erityisempi jännitys.

Walls kohtaa 9.9. Artur Alievin (3-1-1). 2015 uransa aloittanut venäläinen on otellut aktiivisesti tänä vuonna. Hän on otellut kotimaansa Fightpro organisaatiossa  jo kolmesti, voittaen kaikki ottelut.

Walls myöntää vastustajansa vaaralliseksi, mutta luottaa omiin taitoihinsa.

–  Odotan Arturilta osaamista joka osa-alueella joten vastusta pitäis osata kaverin kyllä antaa. Siellä mistä hän tulee niin mikään ei tule helpolla niin uskon että sama asenne jatkuu, matsissa kuin matsin ulkopuolellakin. Omat mahollisuudet voittaa matsi on puhtaalla rauhallisuudella ja kylmällä asenteella. Aliev on hyvin tunteellinen ottelija joka on täysin päinvastainen tapa lähestyä matseja mitä itellä.

Viimeksi Walls nähtiin ottelemassa vuosi sitten Carelia Fight 12 -illassa, jolloin hän tyrmäsi tylysti lahtelaisen Jani Häggin.  Vuoden tauko ei kuitenkaan johdu loukkaantumisesta vaan yleisestä ongelmasta josta #FinnMMA ottelijat kärsivät. Otteluita ei vain löydy.

– Viime matsista on ollut pitkä se on totta. En ole ollut missään vaan jatkuvasti vastustajia etsimässä mutta paljon tullut kieltäytymisiä. Itse en kato rekordeja koska uskon etteivät ne kerro mitään tai merkitse mitään. Toiset pelaa rekordeilla ja hommaavat itselleen helppoja matseja jotta rekordi näyttäisi nätiltä mutta sitten kun tarjotaan kerralla äijää joka on keitetty liemessä niin he eivät enää pysy siinä vauhdissa mukana. Toiset ovat taas puhtaasti haasteita vailla eivätkä kieltäydy mistään haasteesta vaikka se meinais itsensä nöyryyttämistä Ja niitä ottelijoita itse kunnioitan/ihannoin.

Paikalle tuleville tutuille faneille sekä uusille tuttuvuuksille Walls lupaa näyttää ennenkaikkea tyylipuhdasta ja viihdyttävää modernia vapaottelua.

– Ne jotka ovat mua ennekin nähneet ottelemassa tietävät että olen viisas ottelija joka ei ainoastaan osa riehua tarvittaessa matsissa mutta olen järjellä systemaattisen teknisesti ajatteleva kamppailija. Olen Artisti ensi ja Tappelija toisena. Tappelen vain jos vastustaja kykenee teknisesti päihittämään niin että se pakottaa mua puristamaan hampaat yhteen.

Cage 40 otellaan 9.9. Kulttuuritalolla. Kortilla nähdään yllämainittujen lisäksi myös Tuukka Repo, Mikael NyyssönenPatrik PietiläAbdul HusseinSuvi Salmimies, Aleksi Toivonen sekä Joni Salovaara.

Kuva: Fightsport arkisto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.